€ 385 van € 2.000 opgehaald

 20%
15 donaties in 2 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Kinderboerderij De Dierenborg (Nieuwolda) zit financieel in zwaar weer.

€ 385 van € 2.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Kinderboerderij De Dierenborg zit financieel in zwaar weer. 'Als we zo doorgaan komen we aan het einde van het jaar 2.000 euro tekort.' Aldus een medewerkster van de kinderboerderij.
Ik hoop met deze crowdfunding het tekort wat op ons afkomt van dit jaar op te kunnen vangen.
Dierenliefhebbers uit de buurt van deze kinderboerderij wordt dan ook verzocht een 'bijdrage naar vermogen' te geven om een eventueel faillissement te voorkomen.

De Dierenborg is in beheer bij Stichting Nieuwolda. Deze stichting drijft geheel op vrijwilligers en beheert ook het museumgemaal De Hoogte en ’t Veldje, buurtproject voor biodiversiteit. De stichting is volledig afhankelijk van subsidies en donaties.

Vrijwilligers geven de moed niet op

Beheerder van de kinderboerderij Pascal van Corbach zegt dat de vrijwilligers de moed niet opgeven: “Er wordt volop actie gevoerd. Zo is er een statiegeldflessen-actie in samenwerking met onze lokale supermarkt Bennink en gaan we volgende week met een collecte langs de deuren. Je kunt Vriend van de Dierenborg worden en er worden posters opgehangen en folders verspreid. Uiteraard is er ook overleg met de gemeente maar dat heeft nog niet tot een structurele oplossing geleid.”

Streefbedrag 2000 Euro

Vrijwilliger Christa Jonkergouw vult aan: “Voor onze dieren en de kleine en grote bezoekers geven wij het niet op. Deze parel in ons dorp moet behouden blijven. Wij roepen iedereen dan ook op om ons te steunen. Ons streefbedrag is 2000 Euro. Daarmee kunnen we het dreigende tekort dekken en voorlopig weer vooruit”.

Over de campagne
Beheerder:
Dick J. Koster
Gestart op:
31 August 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie