€ 6.036 van € 15.000 opgehaald

 41%
239 donaties in 2 jaren

#fightforemilyo

€ 6.036 van € 15.000 opgehaald
het verhaal

Update over emilyo

Nu ligt hij al van eind december 2021 in het ziekenhuis en is hij niet meer naar huis kunnen komen.  Zijn kralen ketting is ondertussen al meer dan 6 meter lang. Hij heeft 14 dagen geleden een stamceltransplantatie gekregen met de stamcellen van zijn 4 jarige broer bentley,  het gaat ondertussen niet zo goed met emilyo, hij ziet er vanaf, koorts, diarree, zijn lichaam die serieus vecht tegen de vreemde cellen van broer, we hopen dat broer zijn cellen sterker zullen zijn. Maar dat weten we pas na 3 maand. Emilyo zal nog een lange tijd in het ziekenhuis moeten verblijven.

Ik wil jullie allemaal 1 voor 1 hartelijk bedanken. Jullie hebben ons al zo hardt geholpen, financieel en met kadootjes voor emilyo.

Jullie zijn niet verplicht, maar op zijn facebookpagina staat een link voor kadootjes te schenken, altijd prive sturen voor adres.


Hey. Wij zijn een jong gezin. Met 4 kleine kindjes. 6jaar. 4jaar 3,5 jaar en emilyo 2,5 jaar. Op de dag van mijn zoontje die 4 jaar werd ( 6juli 2021) kregen we bij emilyo de diagnose ALL. acute lymfatische leukemie tcel. Emilyo was net gestart met school. Eind juni sliep hij meer en at bijna niet meer. Iedereen dacht dat hij moe was van naar school te gaan. Tot hij opeens een gezwel in zijn nek vanachter had. Direct naar de dokter. Bloed onderzoeken. Smorgends kreeg ik telefoon dat ik direct naar ziekenhuis moest gaan. Daar kregen we het pijnlijke nieuws. Direct is er opgestart met chemo. 17 dagen zijn wij in het uz van Gent verbleven.  De ene onderzoek na de andere. De ene chemo na de andere. Hij kon niet meer stappen of zelf omdraaien in bed. Vorige week heeft hij op 3 dagen 2 spoed operaties gekregen voor een blood patch. Zijn rug lekte hersenvocht en het stopte niet. Bijna elke dag gaan we over en weer naar het ziekenhuis voor zijn chemo's en bloedtransfusies. Nu ligt hij al van eind december 2021 in het ziekenhuis en is hij niet meer naar huis kunnen komen.  Zijn kralen ketting is ondertussen al meer dan 6 meter lang. Hij heeft 14 dagen geleden een stamceltransplantatie gekregen met de stamcellen van zijn 4 jarige broer bentley,  het gaat ondertussen niet zo goed met emilyo, hij ziet er vanaf, koorts, diarree, zijn lichaam die serieus vecht tegen de vreemde cellen van broer, we hopen dat broer zijn cellen sterker zullen zijn. Maar dat weten we pas na 3 maand. Emilyo zal nog een lange tijd in het ziekenhuis moeten verblijven. De ziekenhuiskosten blijven oplopen en we kunnen het niet meer alleen. het wordt een hele moeilijk periode en willen dus daarmee de hulp van jullie vragen zodat deze last van onze schouders valt en wij voor de volle 200% voor emilyo kunnen zijn. Kunnen genieten van elk moment samen Hij is nog zo klein en zo jong, hij hoort te genieten van zijn leventje, te spelen en te ravotten met zijn broertjes. Hij heeft  al zoveel moeten doorstaan en zal dit nog een lange tijd moeten 

Emilyo heeft een tiktok account. Fighter_emilyo.

Facebook pagina : fight for emilyo 

En volg ons verhaal naar genezing 💪

Over de campagne
Beheerder:
Indra vandonck
Gestart op:
27 August 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie