€ 1.775 van € 2.500 opgehaald

 71%
70 donaties in 2 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Vrijwilligerswerk Lotjeshuis Paramaribo

€ 1.775 van € 2.500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Hoi iedereen,

Wij zijn Joanne Koert & Marilyn Simons, allebei 17 jaar. Eind september hopen wij 3 maanden naar Suriname te gaan, om ons daar in te zetten voor onder andere het Lotjeshuis. 

De kinderen die tot het Lotjeshuis worden toegelaten lijden vaak aan ondervoeding. Meestal hebben ze ook een verminderde weerstand tegen infecties. Kinderen die zijn mishandeld en verwaarloosd worden ook vaak in het tehuis geplaatst. 

Het doel is om het ondervoede en in de steek gelaten kind, op te vangen om een goede en vakkundige verzorging te geven in het tehuis. Het gaat om kinderen uit een zwak sociaaleconomisch milieu. 

Met deze crowdfunding hopen wij een mooi bedrag bij elkaar te krijgen, zodat het tehuis goed onderhouden kan worden. Ook zal het geld gebruikt worden voor levensmiddelen en uitstapjes met de kinderen.

Op 21 september vertrekken wij naar Paramaribo, om daar een aantal dagen in de week te helpen in het Lotjeshuis. We kijken er naar uit en hopen dat we hen bij aankomst alvast financiële ondersteuning kunnen bieden.

Alvast heel erg bedankt voor uw bijdrage!


https://lotjeshuis.com/

Over de campagne
Beheerder:
Marilyn
Gestart op:
16 August 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie