€ 1.116 van € 1.500 opgehaald

 75%
27 donaties in 2 jaren

Help Nina haar mobiliteit terug

€ 1.116 van € 1.500 opgehaald
het verhaal
Voor mijn 28ste verjaardag op 30 augustus krijg ik veel de vraag wil je nog iets hebben voor je verjaardag. Dit vind ik altijd al een moeilijke vraag, zeker omdat het awkward is om op je bijna 30ste nog geld te moeten vragen.


Toch doe ik het en ik zal je uitleggen waarom..

Begin 2021 heb ik weer een aanval van mijn MS gekregen, dit resulteerde in dat ik zo goed als niks meer kon. Denk aan lopen, dingen vast houden, helder na denken tot zelfs mn eigen haar wassen. Hiervan ben ik en natuurlijk mijn naasten erg geschrokken. Met deze reden is mijn leven ook veranderd naar ziektewet, doktoren en elke stag stapje voor stapje.


Maar niet getreurd (want dat ben ik ook niet)!! Ik ben ongelofelijk goed aan het herstellen!! Ook al is er een stukje mobiliteit & vrijheid van mij afgenomen kan genoeg beweging, tijd en gezonde leefstijl (en in mijn geval geluk en medicatie) je lichaam zeker herstellen.

Een van de eerste dingen die makkelijker afgingen dan lopen was fietsen. helaas ben ik alleen in bezit van een zo gezegde "stationsfiets" en dat is zacht uitgedrukt niet echt optimaal. 

Daarom ben ik aan het sparen voor een E-bike, deze kan mij ondersteunen op de momenten dat ik weer spaghetti benen heb, maar ook mijn vrijheid terug geven gepaard met een dosis beweging.

Maar deze krengen zijn erg duur hahaha! dus kan ik elke donatie gebruiken.


Thanks alvast lieve mensen!

Over de campagne
Beheerder:
Nina cornelia
Gestart op:
10 August 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie