€ 0 van € 25.000 opgehaald

 0%
0 donaties in 1 maand

Trainingen voor sportclubs makkelijker maken om in te richten

€ 0 van € 25.000 opgehaald
het verhaal

Als trainer, coach en sportdocent heb ik me 10 jaar lang ingezet om met veel enthousiasme en plezier mijn lessen en trainingen samen te stellen. Ik wilde graag dat al mijn leerlingen konden deelnemen aan de training, ongeacht het niveau! Om te slagen speurde ik urenlang websites af of keek ik in boeken om nieuwe oefenstof uit te proberen. Soms met succes en andere keren met een minder groot succes. Sommige oefeningen paste niet bij de leeftijd en soms had ik niet genoeg bagage in mijn rugzak om een gevarieerd aanbod aan trainingen te kunnen maken.

Ook speelpleinactivering is een veel gevraagd onderwerp op de scholen waar ik les heb gegeven. Met de bedachte methodiek hebben we met behulp van coaches uit groep 7 en 8 een mooi programma op kunnen zetten, maar ook het maken van deze planningen en invullingen van de pauzes kostte net als het samenstellen van trainingen, gymlessen of jaarplanningen ontzettend veel tijd. En daar wil ik wat aan doen en ik weet ook hoe ik dat kan doen!

Mijn naam is Joris, ik ben 30 jaar en wil me graag inzetten om het voor alle trainers, coaches en leerkrachten in Nederland makkelijker te maken om lessen en trainingen te kunnen inrichten. Ongeacht wat je sport ook is. Dit doe ik samen met fanatieke trainers, coaches en leerkrachten in mijn omgeving.

Hiervoor heb ik de website: www.wemovesports.nl gebouwd met mijn eigen kennis over het bouwen van websites. Geloof me als sportdocent heb ik dit met vallen en opstaan allemaal zelf moeten leren door het op internet allemaal uit te gaan zoeken. We zijn trots met wat we tot nu toe hebben bereikt! We zijn nu klaar voor de volgende stap. Een aantal functionaliteiten kan ik helaas niet zelf maken met de kennis die ik heb (dat wordt te technisch).. Daarom vraag ik jullie hulp!


We willen ons inzetten voor:

  • Een online mediabibliotheek (toegankelijk voor alle trainers en coaches) met video ondersteuning en activiteitenkaarten
  • Een online periode planner welke je makkelijk kunt vullen aan de hand van gestelde doelen (trainingen worden automatisch gevuld aan de hand van trainingsdoelen die zijn geselecteerd per training/reeks trainingen)
  • Een online tekentool om zelf trainingen te kunnen maken en op te slaan in je persoonlijke account
  • Een app geschikt voor zowel android als ios - waarbij je online en offline je oefeningen kunt bekijken
  • Een functie om spellen toe te voegen aan je favorieten (met een hart icoontje) of te kunnen toevoegen aan je zelf samen te stellen trainingen

Wat is er al gerealiseerd:

650+ spellen voor onder andere voetbal en basketbal


Waar zitten de kosten met name in:

De kosten zitten met name in de bouw van functionaliteiten in de website. Helaas kan ik dit zelf niet bouwen en vraag ik daarom jullie hulp bij het realiseren van een heel mooi project. Vanaf minimaal 10.000 euro kan ik beginnen met het laten developen van een tekentool.


Beloning voor donateurs:

Gratis toegang tot alle oefenstof op de website www.wemovesports.nl

Over de campagne
Beheerder:
Joris Klerks
Gestart op:
27 July 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie