€ 700 van € 2.000 opgehaald

 35%
24 donaties in 2 weken

Dierenarts kosten

€ 700 van € 2.000 opgehaald
het verhaal
Zoals jullie wel weten is tosti ziek geweest en is sjon ernstig geblesseerd. Door alle spoed afspraken en onderzoeken die geweest zijn, zijn de kosten enorm opgelopen. Tosti is inmiddels aan de beterende hand, sjon is voorlopig nog erg spannend. Om hem van de beste zorg te kunnen voorzien zet ik een gofundme op. Hij verdiend het om de beste zorg en de grootste kans te krijgen die mogelijk is en daar heb ik jullie bij nodig! 

Ik ben bijna jarig maar vier het dit jaar niet omdat ik niet echt vind dat er iets te vieren valt.. een verjaardagscadeau zou zijn dat sjon het overleefd. Jullie hulp is meer dan welkom! 

***update***

Sjon heeft naast zijn spier letsel ook nog een hoefzweer erbij gekregen! Deze zijn we nu aan het behandelen. Dmv laser techniek proberen we de spieren bij z’n heup wat sneller te laten herstellen. Hij liep vanmorgen al een stukje beter! 

Tosti gaat helaas nog niet zo goed :(. Ze wil nog steeds niet eten. Ik weet niet zo goed hoe daar nu mee verder en de dierenarts eigenlijk ook niet. Hopelijk beslist ze snel weer dat eten tof is! 

Over de campagne
Beheerder:
Lisanne Epping
Gestart op:
9 July 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie