€ 1.590 van € 3.500 opgehaald

 46%
58 donaties in 2 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Help Gambiaanse familie weer hun huis opbouwen

€ 1.590 van € 3.500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Het gastgezin in Brikama te Gambia waar ik ooit heb mogen verblijven is zeer getroffen dit regenseizoen. Gisteren 7/7 is er een hevige storm geweest en het dak is van het huis gewaaid. Waardoor de muren deels zijn verwoest en de weinige meubels/spullen niet meer gebruikt kunnen worden. De stenen zijn deels van leem en door de aanhoudende regen dus weer modder geworden en niet meer herbruikbaar.


Het gezin heeft 11 kinderen. Zij kunnen met enige steun meestal net aan de eindjes aan elkaar knopen. Momenteel weten zij even niet meer hoe nu verder te gaan. Het regenseizoen is pas net begonnen...

Help ons alsjeblieft dit gezin hun huis weer op te bouwen op een veilige constructieve manier. 

Hiervoor hebben we minimaal 3500 euro nodig, zodat de stenen van cement kunnen worden gemaakt en de dakconstructie zo stevig is dat dit niet meer kan gebeuren. 

Hartelijk dank! 

Lamin en Annika


18/7 We hebben reeds een deel van het geld kunnen verzenden zodat ze snel over konden gaan op herbouwen. Enkele muren zijn hersteld zodat de dakconstructie zo snel mogelijk gebouwd kon worden. Zie de foto's!  De dakplaten zullen een dezer dagen bevestigd kunnen worden en dan kunnen ze in elk geval er weer veilig en droog in. 

Dan zijn we er nog niet want er is nog veel schade binnen en aan de muren wat nog flink aandacht nodig heeft. 

Maar lieve mensen die hebben gedoneerde, BEDANKT voor wat we nu al hebben kunnen bereiken. Ongekend! ♡♡♡

Over de campagne
Beheerder:
Annika Andela
Gestart op:
8 July 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie