€ 1.465 van € 1.000 opgehaald

 100%
32 donaties in 2 maanden

Help Fenna haar poot te redden

€ 1.465 van € 1.000 opgehaald
het verhaal
4 weken geleden Rende de bijna 6 jarige Fenna, een prachtige zwarte Duitse Herder over het veld toen zij het ineens uitgilde van de pijn, mijn vriendin waar Fenna van is rende naar haar toe en zag direct dat Fenna haar poot gebroken was, ze is met Fenna naar de dierenarts gegaan en er zijn foto's gemaakt van haar poot en het bleek een hele lelijke breuk te zijn. Fenna kreeg een spalk met daaromheen verband, na een paar dagen leek het of Fenna meer pijn kreeg, weer terug naar de dierenarts, die het verband om de spalk vervangen heeft. De volgende avond had Fenna nog meer pijn en is toen naar de spoeddienst gebracht waar haar poot nogmaals opnieuw verbonden is, in de spalk was wel wondvocht te zien maar toch moest het verband er weer om heen. 2 dagen later weer terug naar de dierenarts, bleek dat de kussentjes van haar voet aan het ontsteken waren, maar toch moest er van de dierenarts weer verband omheen.  Savonds begon fenna's poot erg dik te worden en is in telefonisch overleg met de spoeddienst het verband eraf gegaan. En is ze de poot gaan wassen met betadine oplossing. De poot bleef maar dik dus op zondag middag weer terug naar een andere spoeddienst waar de arts constateerde dat Fenna wondnecrose (vleesetende bacterie) heeft. Het verband is eraf gebleven en de Marianne heeft vol liefde 4 x per dag Fenna's wonden verzorgt. Het leek iets beter te gaan met Fenna, maar helaas vandaag zat er ineens een lelijk gapend gat in haar enkel,  ze is weer terug naar de dierenarts, die was zo geschrokken en weet niet meer hoe ze dit moet oplossen  en wil Fenna daarom ook doorsturen naar Utrecht voor verdere behandeling door een Specialist.

Het baasje van Fenna is arbeidsongeschikt en Fenna is niet verzekerd. Er was een spaarpotje voor Fenna voor onvoorziene gebeurtenissen, maar helaas is de bodem van dit spaarpotje in zicht. 

Ik hoop dat er lieve mensen zijn die zich het lot van Fenna aantrekken en willen helpen  om de poot van Fenna te redden.

Over de campagne
Beheerder:
Brigitte Boer
Gestart op:
5 July 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie