€ 2.560 van € 4.000 opgehaald

 64%
82 donaties in 1 jaar

DORPSGEHEIM : een droom die u werkelijkheid laat worden!

€ 2.560 van € 4.000 opgehaald
het verhaal

Hallo allemaal!

Mijn naam is Esmee de groot, 21 jaar en ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Theaterperformance. Ik ben deze crowdfunding gestart om mijn zelf geschreven tiener drama serie 'Dorpsgeheim' te realiseren. Het zal een web serie zijn die elke week op YouTube uitgezonden zal worden.

Sinds mijn 16e droom ik er al van om mijn eigen serie te maken. Iets wat toen onmogelijk leek. Inmiddels ben ik 21 en komt het vervullen ervan steeds dichterbij. We hebben al een fantastische crew bij elkaar die vol passie aan dit project werkt.

Dorpsgeheim geeft niet alleen maar het geromantiseerde beeld van jong zijn, maar juist ook aandacht geeft aan de realiteit. Denk aan onderwerpen als mentale gezondheid, pesten, huiselijk geweld en body-shaming.

 Concept trailer Dorpsgeheim :  https://www.youtube.com/watch?v=oFtW7ilClZw

Waar gaat Dorpsgeheim over?
Dorpsgeheim is een tiener drama serie, die gaat over jongeren die opgroeien in een klein dorp. We zien hoe het leven in een dorp ze vormt, doormiddel van sociale controle, familie verbanden, groepsdruk en status. Alles verandert nu er een nieuw meisje uit de stad, in het dorp komt wonen.

Waarom zijn wij deze crowdfunding gestart?
Dorpsgeheim is ontstaan uit passie. Iedereen die meewerkt aan het project doet dit op vrijwillige basis. Ons gemeenschappelijk doel is om een prachtige spetterende serie te maken op professioneel niveau. Nu hebben wij bijna alles rond; cast, crew, locaties, catering etc. Alleen ontbreekt en nog wat equipment. Zoals de meeste mensen uit ons vakgebied weten, is dit vrij duur. Vooral als je een maand gaat draaien met professionele apparatuur.

Om Dorpsgeheim een groot succes te laten worden, vraag ik jullie om een kleine (of grote) bijdrage. Alle kleine beetjes helpen! De serie zal vanaf 28 oktober online te zien zijn op YouTube. Alvast super bedankt voor jullie steun en we kijken ernaar uit om het eindproduct met jullie te delen! :)

Onze cast bestaat uit oa : Amy Lukassen, David Stekkinger, Bailey Meulman, Marije van der Made, Aranka Tjalsma, Anouk Ruiter, Bakir Shawkey, Keije Veenstra, Meraja Donker, Melissa Blaauwendraad, Esmee de Groot, Larissa Bianchi.

Regie : Susanne Hagen, Ruben Joshua van Barneveld
Camera: Jesse Post
Drone operator: Thomas Helmigh
Productie: Esmee de Groot, Doutsje de Boer

Beloningen!
15,- Dank je wel! Als dank voor je donaties krijg je 3 behind the scenes foto’s.

30,- Super bedankt! Als dank voor je donatie ontvang je een digitale poster en 3 behind the scenes foto’s.

50,- Geweldig! Als dank voor je donatie ontvang je een digitale poster, 3 behind the scenes foto’s en komt je naam op de aftiteling als sponsor!

75,- Wauw! Mega bedankt voor je donatie. Naast al het bovenstaande ontvang je early acces op de behind the scenes film!

100,- Fantastisch! Naast al het bovenstaande ontvang je een link naar een blooper reel!

150, - Waanzinnig!! Naast al het bovenstaande krijg je voor je donatie een persoonlijke video boodschap van jouw favoriete acteur of crew lid uit de serie.

250, - Ongelofelijk! Wat een donatie! Om je te bedanken krijg je naast al het bovenstaande maar liefst 2 kaartjes voor de première!

500,- We zijn sprakeloos en kunnen je niet genoeg bedanken! Je mag, naast al het bovenstaande, een dag meelopen op de set van Dorpsgeheim! En (als je dat wil) kom je ook op beeld.

1000,- Hoe kunnen we je ooit bedanken! Speciaal met jou spreken we een keer af zodat je al je vragen kan stellen aan de makers en/of acteurs! Hoe tof is dat?!

2000,- Onvoorstelbaar! We nemen graag contact met je op voor een passende tegenprestatie!


Over de campagne
Beheerder:
Esmee de Groot
Gestart op:
22 June 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie