€ 895 van € 1.000 opgehaald

 90%
43 donaties in 1 jaar

Van rugtas naar aktetas

€ 895 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

Lieve mensen,

helaas zien en horen wij allemaal over de schrijnende situatie in Suriname. Een overdreven hoge koers tot gevolg, hoge prijzen voor levensmiddelen en tot overmaat van ramp ook nog de crisis rondom Covid wat de situatie alleen nog maar lastiger maakt! 

Wij kunnen helaas niet iedereen helpen, maar kinderen zijn de toekomst! Kinderen mogen nooit de dupe zijn van een crisis. Dus als wij het de ouders en begeleiders in Suriname kunnen helpen is dat een enorm goed begin!

Mijn zoon Jurrello ving een gesprek hierover op en zei meteen: "Mama, ik droom er vaak over om iets aan anderen te geven en wat iedereen kan gebruiken!" En gaf hierbij aan dat een rugtas voor school iets is wat alle kinderen nodig hebben. Hij zei: "Vanaf nu geef ik mijn geld niet meer uit aan snoep en speelgoed, maar ga ik sparen om zoveel mogelijk kinderen in Suriname een gevulde rugtas te geven!" Aldus de woorden van Jurrello!!!

En Jurrello is 10 jaar wilt dit groots aanpakken en er zijn project van maken! 

Omdat Jurrello het alleen niet gaat redden, vragen wij u om een financiële bijdrage om de volgende spullen te kunnen kopen: kinder rugtassen (kleur)potloden, gum, liniaal, schriften voor rekenen, taal en tekenen, leerboeken en alle andere school benodigdheden!

Alvast hartelijk dank!

Namens Jurrello, mama en alle schoolgaande kinderen in Suriname die een rugtas krijgen!!!

Over de campagne
Beheerder:
Jurrello
Gestart op:
27 May 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie