€ 120 van € 700 opgehaald

 18%
12 donaties in 2 jaren

Dierenarts Boemba

€ 120 van € 700 opgehaald
het verhaal
Ons katje Boemba heeft medische zorg nodig. Hij werd namelijk in eerste instantie behandeld voor een blaasontsteking (n.a.v. urine onderzoek), maar naar aanleiding van de echo van vandaag blijkt dat er helaas blaasstenen zitten. Dit houdt in dat Boemba (in het gunstigste geval) een roesje en vervolgens een katheter krijgt om de blaas te spoelen en het blaasgruis (struviet) op deze manier de blaas verlaat. In het slechtste geval zijn het calciumoxalaatstenen en moet het operatief verwijderd worden. Helaas is Boemba niet verzekerd, omdat..

We Boemba hebben overgenomen van een dierenarts op 11 jarige leeftijd, omdat zijn vorige baasje hem wilde laten euthanaseren. Hij doet het al die tijd ontzettend goed bij ons en wordt in augustus dit jaar 13 jaar. We hopen hem nog lange tijd bij ons te mogen hebben en gunnen hem dan ook het beste. Zoals ik al zei is Boemba helaas niet verzekerd en zijn alle beetjes welkom. In het gunstigste geval kost de echo van vandaag en het spoelen van de blaas bij elkaar zo'n €400. In het slechtste geval, een operatie van de blaas om de blaasstenen te verwijderen, zo'n €900 (samen met de echo van vandaag). Niets doen is geen optie, want als zijn plasbuis verstopt komt te zitten zijn we nog verder van huis. 

Al onze andere katten zijn verzekerd, maar dat kon met Boemba helaas niet meer, gezien zijn leeftijd. Wie gunt Boemba ook de zorg die hij nodig heeft, door ons te helpen met een kleine financiële bijdrage?

Pootje van Boemba
Over de campagne
Beheerder:
Amy de Keijzer
Gestart op:
14 May 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie