€ 4.026 van € 200.000 opgehaald

 3%
161 donaties in 3 weken

Help Baby Ronin

€ 4.026 van € 200.000 opgehaald
het verhaal

Alvast heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om te lezen over onze kleine vechter Baby Ronin! Jouw vrijgevigheid zal hem de dringende hulp bezorgen dat hij zo hard nodig heeft en hem naar een ziekenhuis brengen dat zijn leven kan helpen redden.

Ik zou je graag willen voorstellen aan deze prachtige babyjongen die pas 6 maanden oud is, Ronin, mijn achterneefje, eerstgeboren zoon van mijn mooie nichtje Gabrielle (Gaby) en haar vriend Jermean.

Gaby was het eerste nichtje en kleinkind in onze familie en Ronin de eerste achterkleinkind. We waren dolgelukkig toen ze aankondigden dat ze een knappe en gezonde babyjongen verwachtten! 3 weken te vroeg, alles zag er prachtig uit, ons hart was vol en we waren verheugd hem te verwelkomen in de familie!

Uren na zijn geboorte was onze vreugde verbrijzeld, Ronin werd geboren met een ERNSTIG HARTDEFECT dat een reparatieoperatie vereist om zijn leven te redden.

Aangezien Aruba niet de faciliteiten of de doktoren heeft om hem te helpen is hij slechts 2 dagen na zijn geboorte per luchtambulance vervoerd naar een cardiovasculair faciliteit in Colombia,

Moeder moest zich haasten om een Covid-test te doen, hun koffers inpakken en naar een vreemd lant te gaan, waar ze nu inmiddels als 6 maanden aan het vechten is voor de leven van haar zoon!

Toen ze daar aankwamen namen ze hem mee en vertelden haar dat ze niet mocht blijven! Ze moest vechten, smeken en huilen om haar zoon te mogen zien en toen lieten ze het maar een paar uur per dag toe! Na een lange strijd en miljoenen tranen lieten ze haar eindelijk bij hem blijven.

Na weken en maanden van testen en transfusies ontdekten ze dat hij ook beenmergfalen heeft.

Beenmerg is verantwoordelijk voor de productie van rode bloedcellen die zuurstof naar de rest van het lichaam transporteren, witte bloedcellen die infecties bestrijden en bloedplaatjes die verantwoordelijk zijn voor stolling.

Door zijn volledige beenmergfalen loopt hij constant risico op bloedingen en ernstige levensbedreigende infecties.

Baby Ronin heeft dringend een beenmergtransplantatie nodig. Zo niet, dan zal hij zeker sterven.

HIJ HEEFT DE TRANSPLANTATIE NODIG VOORDAT HIJ DE LEVENS REDDENDE HARTOPERATIE KAN HEBBEN.

De tijd dringt voor Ronin, we weten niet hoe lang we nog hebben.

Gaby, Jermean en Ronin hebben in zijn korte leven hartverscheurende slag na slag meegemaakt en een onmetelijke hoeveelheid ontberingen doorstaan.

Op Aruba hebben ze niet de middelen om baby Ronin te behandelen en veel andere internationale ziekenhuizen weigeren verdere behandeling vanwege de complexe combinatie van problemen die hij heeft. Deze ziekenhuizen en doktoren baseren deze conclusie op wat ze op papier lazen zonder echt onze kleine vechter te zien!

Als er iets zeker is, is het dat hun zoon een vechter is en talloze uitdagingen heeft overwonnen. Hij heeft keer op keer laten zien dat hij een intense wil heeft om te leven en dat hij het verdient om alle kansen te krijgen om voor zijn leven te vechten.

We hebben eindelijk een ziekenhuis in de Verenigde Staten gevonden met voldoende expertise en bereidheid om zijn complexe zaak op zich te nemen en moeten hem zo snel mogelijk per luchtambulance vervoeren.

We hebben je hulp nodig om baby Ronin een kans te geven om te vechten. Overleving is niet gegarandeerd maar tijd is van essentieel belang!

Hun verzekering weigert verdere behandeling te vergoeden en dringt er bij hen op aan, en zet hen zelfs onder druk om terug naar huis te gaan om hun baby te laten sterven.

Hij is de gelukkigste baby, die zich een weg baant naar de harten van iedereen die hij ontmoet met zijn mooie glimlach.

Alles wat baby Ronin weet is zijn ziekenhuiskamer. Hij kent alleen de geur en stem van zijn moeder, want ze lijkt precies op de doktoren en verpleegsters in haar scrubs, masker en bescherming.

Hij heeft nog nooit de zon op zijn gezicht gevoeld of de warme bries op zijn huid maar we zullen ons best blijven doen om hem aan het lachen te houden.

Help ons alsjeblieft om baby Ronin te redden!

Over de campagne
Beheerder:
Gabrielle de Mey
Gestart op:
20 April 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie