€ 280 van € 30.000 opgehaald

 1%
6 donaties in 3 weken

Help onze favo kapster in Breda er doorheen!!

€ 280 van € 30.000 opgehaald
het verhaal

Adres: Nieuwe Heilaarstraat 39 te Breda www.by-anna.nl

Update van Anna:

Dank aan mijn lieve vriendin Stephanie. Zij heeft dit voor mij georganiseerd. Dus nu het verhaal van mij . Er zijn waarschijnlijk mensen die mij verhaal niet leuk gaan vinden ..maar aan andere kant ben ik misschien de stem van iemand anders , die ook hetzelfde meemaakt. In oktober ben ik mijn salon begonnen,het begon net te gaan lopen en dan moesten we sluiten. En dan vlak voor de Kerst! 3 weken volgeboekt..en dan niks. Geen inkomen , geen steun van overheid ,niks. Met Kerst is mijn man ons verlaten. Met een paar afscheid worden, “ als je niet meer werk dan zoek het ff uit” . Er waren geen cadeautjes , ik moest met de kinderen geld verzamelen om nog een beetje fatsoenlijk Kerst te hebben. Voor een moeder is het een hel. Niemand had het verwacht dat wij pas in maart mochten open gaan. Je spaargeld is op, je heb geen steun van niemand en opeens krijg je een volle mep van de verhuurder. Drie maanden huur dus 3k.

Hoe kan je dit binnen 4 weken afdragen + de huur van de komende maand. Onmogelijk! Ik weet het niet hoe andere kappers hier mee omgaan , maar het is onmogelijk.

Kortom ik zal moeten mijn kapsalon binnenkort sluiten.

Ik heb 3 lieve stagiaires en ik mag ze niet laten vallen. Ze vertrouwen op mij. Al ga ik in de schuur zitten dan blijf ik ze les geven. Want ze zijn echt geweldig.

Pandemie heeft vele van ons nek omgedraaid. Maar zonder hulp zijn wij nergens. Bedankt lieve mensen voor jullie donaties. Alle beetjes helpen❤️❤️😘😘😘❤️❤️❤️---------

Update:

Inmiddels zijn we een dag verder en staat de teller op 260€, wat een toppers zijn jullie! Natuurlijk is Anna inmiddels ook op de hoogte en enorm ontroerd dat dit voor haar wordt gedaan. Iedereen die haar kent weet dat Anna de meest meegaande en vriendelijkste vrouw is die er is. Ze doet alles voor alles en iedereen. Nog nooit heeft ze ergens om gevraagd, zelfs niet om dit. Maar we geven niet op! De grens lijkt hoog te liggen, maar we hopen dat jullie begrijpen dat behalve de salon ook een privéleven op vallen staat. Door privéomstandigheden is Anna zsm er op toegewezen volledig opnieuw te moeten beginnen met haar twee kinderen. Trots dat aan alle kanten gekrenkt wordt. We proberen media aan te schrijven om aandacht te vragen hier voor. Niet alleen voor Anna, ook voor anderen die hier ongetwijfeld óók mee te maken hebben.

Vanuit het diepste van ons hart: DANKJEWEL! Jullie maken het verschil. 

------

Laat me beginnen met het volgende...


Ooit was ik enorm onzeker. Ik had een gruwelijke hekel aan mezelf. Ondanks dat ik zo ver gekomen was. Ik was slonzig, een echte mama-mama, maar wel fulltime werkend op kantoor. 

Ik leerde mijn Anna kennen via werk en maakte een afspraak bij haar in de salon aan de Nieuwe Heilaarstraat 39 te Breda. Na een paar uur liep er een zelfverzekerde vrouw naar buiten. Ik heb me zelden en sindsdien zo mooi gevoeld als nu en met mij heel veel anderen, geloof me. Anna heeft gouden handjes.

Maar door Corona, privé omstandigheden en de rechten die ze daardoor niet heeft, staat haar salon op ondergang. Neem daarmee een pand-eigenaar die de volle mep heeft geëist de gehele lockdown, die haar simpelweg de nek omdraait(ondanks dat ook die gewoon recht had op een toevoeging vanwege een bv en kappers er naast visten). Daar sta je dan als mama met twee schoolgaande kinderen. Knippen en visagie is je hele leven (geweest) en staat op t punt om onder je voeten vandaan geslagen te worden. Over de privé omstandigheden nog niet mee te spreken. Ze moet letterlijk van 0 beginnen. De salon staat nog, nog net. En ik en haar klanten willen haar helpen. Ze had het alle moed bij elkaar in februari 2020 om voor zichzelf te beginnen en toen die pandemie. En juist vanwege het starten in 2020 vervallen alle rechten op een toevoeging.

Maar wij willen haar als klanten niet kwijt. En onze bijdrage alleen helpt haar slechts in een slakkengang vooruit. We hebben meer hulp nodig. Want er is geen betere kapster en doorzetter als Anna.

We willen mensen vragen te doneren richting de huur en inkoop. Zodat ze door kan gaan. Voor haar, voor haar kinderen en voor haar klanten om deze pandemie door te komen. Laten we de handen ineen slaan. Alsjeblieft. Wij willen niet dat ze verdwijnt. Niemand is zo goed als haar. Help je ons mee?

Of boek een afspraak via www.by-anna.nl 

Zelfs dat zou al helpen!!!


Alle liefs, van Anna's klanten bij Hair & make-up by Anna.

Over de campagne
Beheerder:
Stefskes
Gestart op:
18 April 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie