€ 5.391 van € 15.000 opgehaald

 36%
186 donaties in 1 maand

Rolstoel auto/bus voor Finn, Papendrecht

€ 5.391 van € 15.000 opgehaald
het verhaal

Dit is onze oudste zoon Finn. Doordat hij te vroeg geboren is met de nodige complicaties heeft hij een beperking onder de naam Cerebrale Parese (GMFCS4) en is hierdoor afhankelijk in de zorg en mobiliteit.

Ondanks zijn valse start gaat het erg goed met hem. Dat is natuurlijk hartstikke mooi en daar zijn we elke dag dankbaar voor. Maar met dat groeien van Finn ontstaat voor ons ook een probleem. Wij zullen hierdoor op korte termijn op zoek moeten gaan naar een rolstoel auto of bus. 

Nu zijn deze echter door de kosten, nieuw (tussen de 20k en 40k) en tweedehands (tussen de 7k en 15k), buiten ons bereik en zou het zo maar nog jaren kunnen duren eer er over kan worden gegaan tot de aanschaf. 

Nu kunnen wij zijn groei helaas niet op pauze zetten tot die tijd en merken wij dat door zijn ontwikkeling, toename in zijn lichamelijke beperking en ook dus aanpassingen aan zijn hulpmiddelen de zorgvraag toe neemt en bijbehorende hulpmiddelen steeds zwaarder worden. Zo tillen wij zijn hulpmiddelen nog en proberen, binnen onze mogelijkheden, Finn toch bij alles te betrekken om zo min mogelijk hinder te ondervinden van de lichamelijke beperking. 

Met name het tillen van zijn rolstoel in en uit onze Ford Focus en Finn plaats laten nemen in de slecht ondersteunende autostoel is zwaar en soms goed beschouwd gevaarlijk. Dat hij met goede ondersteuning van zijn rolstoel toch plaats kan nemen in de auto zou voor zowel hem als ons heel veel zorgen schelen..

Willen jullie ons helpen ons doel te bereiken zodat Finn over niet al te lange tijd op een fijne en veilig manier kan #Finnstappen ?  

Iedereen die tot nu toe (09-05) al gedoneerd heeft en eventueel een berichtje heeft achter gelaten; hartelijk dank! Uiteraard de mensen die het bericht op social media delen ook heel erg bedankt!


Mochten bedrijven interesse hebben dan kunnen wij doormiddel van reclame-rijden hier in tegemoet komen (regio Drechtsteden en Hoeksche Waard).
E-mail: [email protected]

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Er komen los van GetFunded ook donaties nu binnen om te zorgen dat het gegeven bedrag ook in zijn geheel bij ons terecht komt. Dit vanwege het geld dat word ingehouden (7% donatie + transactie kosten per donatie).

Inmiddels hebben we 1/3 van het beoogde bedrag opgehaald, mede dankzij donaties buiten dit platform om. Mijn dank hier voor. :)

Mede mogelijk gemaakt door:
AniCura: 500, Joëlla: 50, dhr. P: 1000

09-05-2021 om 23:50
Stand donaties inc. extern - kosten platform: 6300,88


Over de campagne
Beheerder:
Meurs
Gestart op:
12 April 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie