€ 0 van € 1.000 opgehaald

 0%
0 donaties in 2 weken
Deze campagne is beëindigd.

Eten voor Syriërs

€ 0 van € 1.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Syrië is voor een groot deel uit het nieuws verdwenen. Daar zijn echter de problemen niet mee verdwenen. In NL hebben we onze mond vol van "opvang in de regio". Helaas hebben veel mensen die gebleven zijn weinig te eten. De weinig officiële hulp die er is komt niet op de juiste plaats. Het hele regiem is corrupt. Geld overmaken naar Syrie heeft geen zin want dan wordt het grootste deel ingepikt door de dievenbende van Assad. Via een informeel netwerk van familie en vrienden, die gevlucht zijn, worden er dozen met de meest noodzakelijk etenswaren gemaakt. 

Deze dozen worden in Syrië gemaakt door de vrienden en familie die nog wat geld hebben en zij vertrouwen erop zij het geld ervoor een keer krijgen zodra dat weer mogelijk is. Het is dus een vertrouwens kwestie.   

Voor de Ramadan willen we zoveel mogelijk dozen met eten laten maken. Voor 25 euro heeft een gezin de meest noodzakelijk ingrediënten om even vooruit te kunnen en tijdens Ramadan maaltijden te bereiden. Deze doos bevat olie, rijst, verse groenten, suiker, linzen etc. 

Graag wil ik een beroep op je doen voor een bijdrage om daarmee gezinnen in Syrië even hun ellende te laten vergeten. 


Over de campagne
Beheerder:
tom kooijman
Gestart op:
6 April 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie