€ 120 van € 10.000 opgehaald

 2%
8 donaties in 8 maanden

Doneer nu ook voor onze nieuwe wakkere nieuws website: www.Be4Truth.nl

€ 120 van € 10.000 opgehaald
het verhaal

Doneer nu ook voor onze nieuwe wakkere nieuws website: www.Be4Truth.nl

Om "echt" eerlijk nieuws ook een eerlijke overlevingskans en een platform te geven!

Wij vragen u vriendelijk om een financiële donatie ter waardering en ondersteuning!

Omdat wij nu geheel fulltime aan deze nieuwssite willen gaan werken om onze lezers van nog meer wakker nieuws te kunnen voorzien, hebben we hiervoor uw financiële ondersteuning hard nodig in de vorm van een donatie.

Doordat wij geen overheidssteun of inkomsten ontvangen zoals de reguliere gecontroleerde staatspropaganda media dat wel gewoon krijgt, zijn wij geheel afhankelijk van giften en donaties van onze website bezoekers en lezers!

Wij vragen u ook vriendelijk, om deze nieuwe wakkere nieuws website en onze dagelijkse werkzaamheden hieraan te waarderen met een donatie, zodat wij deze nieuws website mede door u en voor u online draaiende te kunnen houden!

Onze aankomende investeringsdoel en verdere uitgave is, om deze nieuwe nieuws website verder uit te kunnen breiden met meer bandbreedte en door te laten groeien met een groter bezoekersbereik, zodat we onze bezoekers en lezers in de toekomst van nog veel meer informatie, video's en eerlijk wakker nieuws kunnen voorzien.

Tevens willen wij ook, nieuwe computers en software aanschaffen om nog betere foto's te kunnen bewerken, betere video's te maken en de nieuws website sneller en beter te kunnen uitbouwen en bewerken!

Omdat wij nu fulltime aan deze nieuwe nieuws site willen gaan werken en dit dagelijks veel tijd kost, zullen we ook onze eigen levensonderhoud hiervan moeten en kunnen realiseren.

Nu op dit moment, zijn we heel druk aan het werken met de totale site opbouw, uitstraling en de complete indeling van deze Be4Truth.nl wakkere nieuws website.

Be4Truth.nl uw wakkere nieuws website, zal dagelijks nieuws uitbrengen vanuit binnen en buitenland, met een duidelijk verslag en een eigen wakkere mening en berichtgeving. Verder zullen we op de achtergrond werken aan speciale langere artikelen, meme's en nieuwe video's, die we plaatsen zodra ze af zijn en op de website gezet kunnen worden.

Ons uiteindelijke grote doel, is om hieruit een nieuwe media groep te kunnen opstarten en deze te registreren en uit te kunnen brengen. Met deze media groep kunnen we zelfstandig verslag gaat doen in artikels en video's die we op diverse locaties in het land gemaakt hebben.

Wij vragen u hiervoor nogmaals vriendelijk om een financiële donatie ter waardering en verdere ondersteuning. Ieder klein of groot bedrag wat u kunt missen of wilt overmaken is van harte welkom.

Alvast heel veel dank voor uw donatie!

Mocht u "niet" via deze weg willen doneren en wel op een andere manier of wijze aan ons willen bijdragen, bijvoorbeeld middels advertentie plaatsing of sponsering, dan kunt u ons altijd hierover contacten via E-mail: [email protected]

Wij wensen u veel lees en kijk plezier op deze nieuwe wakkere nieuws website: www.Be4Truth.nl + .com

ONZE GEZAMELIJKE VERBINDING, BESTAAT UIT LIEFDE, EERLIJKE INFORMATIE EN ELKAARS BEGRIP.

ALVAST VEEL DANK VOOR UW DONATIE EN ONDERSTEUNING!

Met vriendelijke groet,

Redactie: Be4Truth.nl + .com

Over de campagne
Beheerder:
www.Be4Truth.nl + .com
Gestart op:
25 March 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie