€ 1.510 van € 1.500 opgehaald

 100%
56 donaties in 1 maand
Deze campagne is beëindigd.

Help Lola weer op de been

€ 1.510 van € 1.500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

* * * *  UPDATE 2  * * * *          

(15 maart 08:50 uur)

Ongelooflijk mensen, wat is er veel gedoneerd! En in zo'n korte tijd! Enorm bedankt voor uw steun! Hiermee is Lola geweldig geholpen!

Inmiddels is het streefbedrag ruimschoots behaald, en wordt de actie gestopt. Via Facebook en Instagram wordt u door de familie Kramer op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen omtrent Lola. Nogmaals heel veel dank voor alle donaties, uiteraard ook namens de familie Kramer. 


  * * * * UPDATE * * * *  

(14 maart 10:30 uur)

Dank! Dank! Dank!  Dank voor de vele donaties in de afgelopen dagen. De familie Kramer had nooit durven dromen dat het bedrag al zo hoog zou oplopen! Nogmaals dank! Komende week staat er een afspraak gepland met de dierenarts, met betrekking tot de operatie van Lola. We houden u op de hoogte!


Dit is Lola Kramer. 

Lola is een mopshond uit Spanje, die in 2013 in een liefdevol en warm gezin terecht is gekomen nadat haar vorige thuis niet volledig meer voor haar kon zorgen. 

Lola is een volwaardig lid van het gezin, bestaande uit vader Jeff, moeder Jolanda en tienerzoon Jayden. (zie foto's beneden)

Daarnaast heeft Lola in de afgelopen jaren meerdere kleine en grotere ingrepen moeten ondergaan die haar helpen met haar welzijn, iets wat het gezin dan ook zonder twijfel heeft laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan belangrijke inentingen, tandarts, sterilisatie, maar ook een oogcorrectie die het zicht van Lola beter heeft gemaakt. 

Omdat dit soort honden moeilijk te verzekeren zijn, en als het al mogelijk is dit de absolute hoofdprijs kost, besluit het gezin alle kosten die deze ingrepen kosten zelf te betalen. Dat doen ze met alle liefde.  

Lola heeft daardoor een prachtig gezond leven vol met aandacht en liefde, zoals dat ook hoort te gaan in een normaal gezin.  

Helaas gaat het op dit moment minder goed met Lola. Er is na veel onderzoek, ondersteund door meerdere echo´s en een MRI-scan, geconstateerd dat zij een zware nekhernia heeft. Met zware medicatie wordt de hernia en de hoge pijn nu onderdrukt, maar volgens de dierenarts zal Lola binnenkort moeten worden geopereerd om (nog) erger te voorkomen. 

Gezien de enorme kosten die het gezin in de afgelopen tijd aan Lola heeft besteed, hakt dat behoorlijk in de reserves. Reserves waarvan de bodem al volop in het zicht is. Daar bovenop komen nog de kosten die de aanstaande operatie met zich mee brengt, en de onvermijdelijke nazorg kosten.  

Om het gezin hierbij financieel te helpen, om Lola weer een normaal leven te laten lijden, wil ik u vragen te helpen om het streefbedrag van 1500,- te behalen. Alle beetjes helpen en wordt zeer gewaardeerd!

Alvast bedank, zeker namens Lola,

Nick

Over de campagne
Beheerder:
Nick van Leeuwen
Gestart op:
12 March 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie