€ 350 van € 500 opgehaald

 70%
16 donaties in 3 jaren

Help mij Life Coach te worden in Zuid-Afrika

€ 350 van € 500 opgehaald
het verhaal

Update!!! 

Vandaag schrijf ik mij officieel in en begin ik dus spoedig aan de opleiding ❤️ Ik wil jullie super erg bedanken voor de steun!  Zonder jullie was dit niet zo snel gelukt. 

Lieve vrienden, familie en kennissen,

Ik wil jullie graag vragen om een financieel duwtje in de rug.

Een jaar gelden ben ik geëmigreerd naar Zuid-Afrika na het behalen van mijn social work diploma. Ik ben hier kort aan het werk geweest als 'behaviour technician' voor kinderen in het autisme spectrum. Al snel bleek dat dit een veel te rigide vak voor mij te zijn en ben ik hard gaan nadenken over wat ik dan wel wil...

Ik wil heel graag een diverse groep mensen een helpende hand geven om te werken aan een meer bevredigend en vervullend leven.
Ik wil een professionele relatie kunnen aanbieden die verschillende individuen, gezinnen en groepen in staat stelt om geestelijke gezondheids-, welzijns-, onderwijs- en carrièredoelen te bereiken.
Hierbij denk ik vooral aan de doelgroep tieners en families met kinderen met een verstandelijke beperking, ontwikkelingsstoornis of gedragsproblematiek. 

Hiervoor moet ik in Zuid-Afrika de titel Life Coach behalen om mij in te kunnen schrijven bij COMENSA (Coaches and Mentors south Africa) waarna ik vervolgens mijn eigen praktijk kan opzetten en 'my best life' kan gaan leven als BOSS LADY die andere mensen coacht hun 'best life' te leven.

Nu heb ik de perfecte opleiding gevonden, die mij deze titel geeft na afronding en mij automatisch inschrijft bij COMENSA. 
Deze opleiding duurt 6 tot 12 maanden en kost R9000, oftewel €500. 
Die €500 heb ik nu niet en toch wil ik graag zo snel mogelijk aan de slag zodat ik zo snel mogelijk door het leven kan als 'Life Coach Jules'. 

Ik wil niet dat dit alleen een investering is in mij, maar ook in jezelf.
Voor elke €25 die je doneert krijg je een (virtuele) coaching sessie tegoed. Lekker voor jezelf, of geef hem iemand anders cadeau. 

Maar natuurlijk helpen alle kleine beetjes!

Hele warme groet,

Juliette 

Over de campagne
Beheerder:
Juliette
Gestart op:
11 February 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie