โ‚ฌ 98 van โ‚ฌ 10.000 opgehaald

 1%
6 donaties in 1 jaar

Laat onze haarstylisten blijven ๐Ÿ™๐Ÿงก

โ‚ฌ 98 van โ‚ฌ 10.000 opgehaald
het verhaal

Lieve Klanten, vrienden en familie. 


Zoals jullie weten, worden wij op dit moment als ondernemers erg hard getroffen door het Corona virus. 


Sinds 15 december 2020, hebben wij noodgedwongen, nogmaals de deuren van Hip Geknipt moeten sluiten. 


Zoals jullie weten, staan wij altijd heel positief in het leven. Zijn altijd vrolijk, werken ontzettend hard, en staan zonder te zeuren of te zuchten voor iedereen klaar. 


Als team van Hip Geknipt, zien wij hoe onze salons, waar we 7 jaar keihard voor geknokt hebben, langzaam in rook op gaat. 

Dit raakt ons persoonlijk heel erg. Het kan toch niet zo zijn dat wij als team " รฉn de pech hebben dat wij volledig buiten de steunpakketten vallen, รฉn dat wij daarnaast ook nog eens onze salons moeten verliezen met ons team. 


Dit kan, en mogen we niet laten gebeuren! 


Hoe ongebruikelijk dit normaliter ook is, voelen wij ons toch genoodzaakt om via deze weg een beroep te doen op ieder die zich bereidwillig voelt om hieraan mee te helpen, wij zien geen andere oplossingen meer.


Het ziet er momenteel erg somber uit voor de kappersbranche en wij hopen dat er samen met ons, nog meer mensen zijn die Hip Geknipt en team het gunnen om overeind te blijven in deze zeer moeilijke tijd.  


Mocht u bereid zijn om een steentje bij te dragen, zou het ons heel erg helpen als u deel neemt aan deze crowdfunding. Alle kleine beetjes helpen momenteel.


Onze dank is groot en wij hopen dat wij als team, u allen snel weer mogen verwelkomen in onze salons op een verantwoorde manier. 

 

Team Hip Geknipt ๐ŸงกOver de campagne
Beheerder:
Team Hip Geknipt
Gestart op:
3 February 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie