€ 1.800 van € 1.500 opgehaald

 100%
110 donaties in 3 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Nieuwe pruik voor Kimberley

€ 1.800 van € 1.500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Verhaal van Kimberley:

"Vandaag heb ik ervoor gekozen dit toch wel te doen. Om zo voor mijzelf de “angst” weg te nemen om een bekende tegen te komen want wat als ze zien dat het niet goed gaat of dat ik er anders uit zie. Dus zo is iedereen weer up-to-date en kunnen de gesprekken in real life weer ergens anders over gaan, leuke dingen bijvoorbeeld 🙂.

2020 was een kut jaar en dan bedoel ik niet eens de corona die om de hoek kwam kijken😅.

Ik heb sinds januari 2020 een opvlamming. Dat betekend dat mijn ziekte “ineens” erg actief is. Sinds die tijd loop ik ziekenhuis in en uit. Ik had allerlei andere klachten dan ik gewend was. Zoals slijmvliesontstekingen in mijn mond waardoor water drinken zelfs pijn deed en de kilo’s eraf vlogen, maar ook alopecia en dus 80% haarverlies. Een pruik is voor mij te duur en surprise surprise, de zorgverzekering vergoed geen drol😅. Nou ben ik gelukkig zo ver dat ik een beetje “schijt” heb gecreëerd en gewoon over straat ga maar ook dit was best lastig.

September 2020 begonnen met een biological(medicijn) om het allemaal wat rustiger te krijgen. Deze doet redelijk goed zijn werk tot nu toe. Enige nadeel is dat ik mijzelf wekelijks een vloeistof moet toedienen dmv een spuit. Achja er zijn ergere dingen.

Vandaag heb ik te horen gekregen dat mijn nierfilters niet goed werken en ik dus heel veel eiwit doorlaat in mijn urine. Morgen hoor ik verder hoe en wat en of er een nierbiopt nodig is om verder te kijken en niets te missen. Ook voor het bepalen van de medicatie kan dit nodig zijn."

Gisteren kwam ik per toeval Kimberley tegen in de supermarkt en heb een kort gesprek met haar gehad. Ik was mij er niet bewust van dat haar gezondheid tegen zat. Ik heb uitgesproken dat ik blij was om te horen dat het goed met haar gaat... Vanmorgen kreeg ik haar bericht onder de aandacht, deze funding actie opzetten is het minste wat ik kan doen.

Doneer wat en laten we samen ervoor zorgen dat die pruik er komt. Ik zal het resultaat met jullie delen.

Over de campagne
Beheerder:
Badal Marhe
Gestart op:
15 January 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie