€ 890 van € 1.000 opgehaald

 89%
39 donaties in 3 jaren
Deze campagne is beëindigd.

help Gizmo met kosten van operatie

€ 890 van € 1.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Hallo,


Mijn naam is Gizmo en ik ben een chiwawa en beste vriend/maatje voor mijn baasje Charles Breuker die door ernstige vorm van reuma al ruim 40 jaar in een rolstoel zit. 

Bij het uitlaten van mij afgelopen weekend is mijn baasje per ongeluk over mijn voetje gereden omdat ik schrok van een grote hond. 

Ik heb alle middenvoetsbeentjes gebroken in mijn rechter achterpootje. Vandaag hebben ze allemaal metalen pennen in mijn voetje gezet in dierenkliniek Putten. Erg goed geholpen allemaal en ik ben gelukkig overal doorheen geslapen.

Mijn baasje zit helaas door allerlei omstandigheden in financieel slecht weer en heeft heel veel moeite om dit allemaal te betalen. 

Kunnen jullie je mij en mijn allerliefste baasje helpen?

Mijn baasje krijgt net door dat ik nog een keer onder het mes moet helaas. Mijn 4e teentje is te ver verbrijzeld om zonder pijn op te kunnen lopen. Deze zal geamputeerd moeten worden, snik. 

Ik houd jullie op de hoogte hoe het gaat als ik weer uit narcose ben, maar blijf vooral sponsoren dan heeft mijn baasje ook wat minder kopzorgen. 

De 2e operatie is ook geslaagd. Ik ben weer thuis 😊. Heb vannacht heel onrustig geslapen en omdat ik opgesloten zat in de bench heb ik in mijn bed geplast. Gelukkig zit dat alweer in de was. Heb wat gegeten en gedronken en heb ook even mogen knuffelen bij de baas. Ga vandaag lekker chillen denk ik. Moet wel 2 weken een heel vervelende kap op, maar ze zeggen dat dat beter is voor de wond (klerending grrrrrr). 

Heb vannacht heerlijk rustig geslapen nadat ik een slaappilletje heb gehad. Mijn baasje ook gelukkig. 

Mag ik iedereen ook alvast een poot geven voor al jullie donaties zover? Wat gaat dat goed zeg! Super, nog een klein beetje en we hebben het einddoel bereikt.

Vandaag, zondag,  een paar dagen na de operatie gaat het gelukkig alweer een stuk beter met mij. Soms nog een beetje wazig, maar dat komt volgens mij doordat mijn baasje wat door mijn eten doet (hihi). Hij denkt dat ik dat niet door heb, pfffff. Nou ja ik slaap in ieder geval een stuk beter nu en ik rust lekker uit. 

Bedankt iedereen voor de leuke kaarten en ook nog heel veel high fives voor alle bijdragen. Ik zou bijna denken dat mijn baasje hetzelfde voer eet, hij wordt er ook rustig van 🤗,  Dank jullie wel allemaal. Pootjes en knuffels voor iedereen. 

Hallo allemaal,

Hier Charley&Gizmo, vandaag kunnen wij jullie het heugelijke nieuws meedelen dat het beoogde einddoel is behaald. Ik hoor jullie denken, maar er staat nog geen €1000,- op de teller. Nou die staat er wel, maar dat komt door alle hulp die naast deze site ook via contanten en rechtstreekse overboekingen zijn binnengekomen. Ik zal daarom na dit bericht de crowdfunding actie beëindigen. Hier Gizmo: het gaat heel goed met mij. Ik mag inmiddels zonder die rare kap op mijn hoofd rondlopen en ook mag ik wat vaker uit de bench. Over 2,5 week willen ze mij weer zien bij de dierenkliniek of alles goed gaat. Nou ik kan jullie verklappen: het gaat goed. Psssssst: en ook met mijn baasje 😉. Hier Charley: nogmaals iedereen bedankt! Ik ben heel blij met al jullie steun in woord en daad. Veel liefs van ons beiden. ❤ Samen zijn we allemaal een beetje eigenaar en alleen samen was dit mogelijk. Dank!

Gizmo&Charles



Over de campagne
Beheerder:
Marco
Gestart op:
13 January 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie