€ 1.190 van € 30.000 opgehaald

 4%
16 donaties in 3 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Van kansloos naar kansrijk, grenzeloze groei aan de rand van de samenleving.

€ 1.190 van € 30.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Iedereen bedankt!!!! Ook namens degene die nu deel kan gaan nemen aan 365 dichtbij!


Laatste update, 30/12

De 30k gaan we niet meer halen, wat we nog WEL kunnen halen is zoveel mogelijk mensen toegang geven tot 365 dichtbij. Met mijn project ben ik benaderd door een aantal mensen die heel graag willen groeien, die echt anders willen, die zich herkennen in de doelgroep van ffpauze.

Elke opgebrachte euro word nu gebruikt om zoveel mogelijk van deze mensen toegang te kunnen geven tot 365dichtbij.

365 Dagen succesvol is een autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in NL. Ze hebben de levens van vele mensen al ten positieve veranderd. Lieve mensen willen jullie dit nog 1x delen om het mij mogelijk te maken zoveel mogelijk van de mensen die bij mij hebben aangeklopt perspectief te geven voor het nieuwe jaar. 
Ik zou het ontzettend gaaf vinden om deze mensen met een gevoel van hoop het nieuwe jaar te kunnen laten ingaan!!!!!






Update 28/12

We zitten nu op 10% van het totale bedrag lieve mensen. (Een gedeelte hier en nog een apparte gift van 2000). Daarnaast hebben we berichten van mensen die zich aangesproken voelen, die vast zitten aan de rand van de samenleving en niet meer weten hoe hier uit te komen. Die keer op keer met de neus tegen een muur aanlopen. 

Daarom... als we de 30k niet halen, dan gaan we het voor een paar van deze mensen mogelijk maken het coaching traject van 365dichtbij in te gaan. Zodat ze onder begleiding van 365 veel grotere stappen kunnen maken, en groeien uit de situatie waar ze inzitten. 



Wie helpt mee om deze missie waar te maken?

Anne is geselecteerd door 365 dagen succesvol om mee te mogen doen aan het unlimited programma. 365 Unlimited is een partnership programma waar je een intensief coaching traject in gaat om je eigen droom waar te maken. 

De missie van Anne is om grenzeloze groei mogelijk te maken voor mensen aan de rand van de samenleving, van kansloos naar kansrijk.    Dit wil ze doen met haar project ffpauze.  (www.ffpauze.info)

Anne gelooft dat er een heleboel mensen zijn die de potentie hebben enorm te kunnen groeien, mits ze de juiste hulp krijgen aangeboden.   De mensen aan de rand van de samenleving, degene die juist het meest te winnen hebben, beschikken niet tot nauwelijks over deze mogelijkheden. 

En wie kent de rand van de samenleving nou beter dan Anne zelf? Opgegroeid bij ouders met een heel groot hart voor de mensen aan de rand van de samenleving. En met haar ervaring van een alleenstaande moeder in de bijstand, met schuldeisers die verschijnen na een scheiding. Het hoofd boven water houden met weinig geld, haar bekend. Het heeft haar nooit tegengehouden om andere mensen bij de samenleving te betrekken. Bij zowel vluchtelingenwerk als maatschappelijk werk loopt ze rond om mensen in de samenleving op weg te helpen. Het heeft haar ook nooit tegengehouden om te blijven leren en te blijven groeien tot waar ze nu inmiddels is. 

Wie zouden haar nu beter kunnen begeleiden in het opstarten van deze droom dan 365 dagen succesvol? Een autoriteit rondom persoonlijke ontwikkeling en coaching in Nederland. David en Arjan die als missie hebben Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken, en daarmee al zoveel mensen enorm op weg hebben geholpen. Al zoveel dromen hebben helpen laten uitkomen.

Help mee deze combinatie tot een magische creatie te brengen.  Met haar idee is ze al door de selectie, nu alleen de kosten nog. Er is op 30 december een bedrag van 30 000 euro nodig om te kunnen deelnemen aan het unlimited programma.

Ambitieus? Jazeker! Realistisch? Nou en of! 

Wie helpt mee om deze missie waar te maken?

Doneer vanaf € 10,- en help mee!



Mede mogelijk gemaakt door www.plantotplanning.nl

Over de campagne
Beheerder:
Anne
Gestart op:
23 December 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie