€ 1.535 van € 1.500 opgehaald

 100%
69 donaties in 1 maand

Laat Milly weer rennen! (artrose-operatie)

€ 1.535 van € 1.500 opgehaald
het verhaal
Mijn lieve hond Milly is toen ze 8 maanden oud was op Curaçao van de straat gered. Ze was destijds ondervoed en erg angstig. Ook bleek ze een fractuur in haar rechter voorpoot te hebben opgelopen die scheef weer aan elkaar was gegroeid. Omdat ze er geen last van leek te hebben, is destijds besloten haar niet te opereren. 

Nu, twee jaar later, is ze een vrolijke hond die niets liever doet dan rennen en lange wandelingen maken. Helaas speelt de laatste tijd tijdens deze wandelingen haar oude fractuur weer op. Ze loopt dan aan het eind van de wandeling duidelijk te hinken. Volgens de dierenarts is er in de fractuur artrose ontstaan. 

Momenteel krijgt Milly medicatie om de pijn en ontsteking in haar poot te remmen, maar dit betekent dat ze niet meer vrolijk kan rennen en alleen nog korte rondjes loopt aan de lijn. Wat ze echt nodig heeft is een operatie. Helaas kost dit een hoop geld en als baasje van Milly heb ik dit niet. Naast de medische kosten die ik al gemaakt heb, is naar schatting nog 1.500 euro nodig om haar te kunnen laten opereren.

Door jouw donatie kun jij bijdragen aan het geluk van Milly. Help haar, zodat zij straks weer vrolijk rond kan rennen en de maximale voldoening uit haar leven kan halen!

Don't forget: Sharing is caring!

Over de campagne
Beheerder:
Herman
Gestart op:
23 December 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie