€ 773 van € 2.750 opgehaald

 29%
51 donaties in 1 maand

Hulp nodig voor operatie

€ 773 van € 2.750 opgehaald
het verhaal

===update 22 december 2020=== Er is een bedrag van € 1600 opgehaald waarvan ruim € 650 op dit platform.

Draag jij een centje bij en wil je niet dat wij de hoge provisiekast hoeven te betalen dan kun je je donatie ook overmaken naar:

F. el Baghdadi, NL03INGB0658477773, TAV operatie FEZ

=======

Beste lezers,

Dank voor het openen van mijn actie. Ik volg al een tijdje een zieke vader in Marokko. Sinds enkele jaren ligt deze vader plat op een klein matrasje in een naast gelegen dorpje in Fes. Elke beweging doet pijn en doordat er in Marokko geen sociale potjes zijn voor de mensen die het echt minder hebben kun je oneindig pijn blijven lijden tot je lichaam het begeeft. 

Familieleden hebben een oproep gedaan aan een nichtje in Rotterdam en vragen ons hulp om deze vader te helpen om in ieder geval te laten onderzoeken wat er met hem aan de hand is. Middels verschillende Facebook groepen is er een bedrag opgehaald zodat meneer vervoerd kon worden naar het ziekenhuis voor verschillende onderzoeken en scans. Het was te onduidelijk wat hij had, want hij kon zijn lichaam niet optillen en zakte letterlijk door het lichaam heen. Uit de scans blijkt meneer aan osteopathie te lijden en heeft daarmee een gat in een van zijn heupen. Het gat is zo groot dat de heupen instabiel zijn en daarmee het lichaam niet kunnen dragen. Elke beweging geeft krassende gevoelens in de botten.

Kun je je voorstellen dat je al EEN JAAR plat ligt, je je niet kunt voort bewegen zonder dat je weer wat het is en dan kom je er achter dat je een gat hebt in je heup en dat je daarmee je lichaam niet in balans kunt houden? 

De operatie, nazorg en medicijnen kosten voor het start traject € 2.750 en vragen hierbij uw hulp zodat meneer een iets wat normaal leven kan leiden.

Voor de Darija sprekenden onder ons zijn er filmpjes van de opnamen van de zieke vader, de medicijnen en de ziekenhuisdiagnose/papieren op aanvraag verkrijgbaar via 06-5113 2631.

Strijken we samen over ons hart en dragen we een steentje bij? Geef alsjeblieft je emailadres op als je een donatie hebt gedaan! Iedereen krijgt een persoonlijk bericht terug.Over de campagne
Beheerder:
Charity for u
Gestart op:
3 December 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie