€ 970 van € 1.000 opgehaald

 97%
58 donaties in 6 dagen

Steun Kaboom vuurwerk door 2020! Een traditie die ons verbind

€ 970 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

Beste lezer,


Allereerst wat fijn dat u de tijd neemt om dit verhaal te lezen. 


Waarom deze crowdfunding actie?


In 2019 zijn wij op missie naar Afghanistan geweest. Hier vormde wij samen met o.a. Pieter B. een team van Mobile Medical Teams. Gedurende de missie hebben wij persoonlijk veel steun en toeverlaat aan Pieter gehad. Daarom is het nu aan ons om Pieter te steunen! 


Op missie kwam zijn enthousiasme over zijn eigen vuurwerkbedrijf KaBoom Vuurwerk naar voren. Dit heeft Pieter samen met zijn compagnon Erik. De manier en wijze waarop Pieter vertelde over zijn bedrijf gaf ons aan hoe belangrijk dit voor hem is en hoeveel passie en zaligheid hij in dit bedrijf steekt. Pieter is een zeer gewaardeerd collega die na diverse missies zijn sporen en respect ruimschoots heeft verdiend. 


Zo zet KaBoom Vuurwerk zich in voor de Onbekende Helden, steunen ze vuurwerkvrije zones voor veteranen met PTSS en verkopen zij eerlijk en veilig vuurwerk zodat deze mooie traditie kan blijven bestaan.

Hieronder leest u wat dit inhoud:

Stichting Onbekende Helden is een organisatie ontstaan vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid. Onze veteranen en militairen hebben wereldwijd belangrijk en potentieel gevaarlijk werk uitgevoerd namens de Nederlandse samenleving. De stichting Onbekende Helden is van mening dat onze samenleving daar niet voldoende waardering voor heeft en als die waardering wel aanwezig is daar te weinig mee wordt gedaan. KaBoom Vuurwerk deelt deze mening. KaBoom Vuurwerk heeft zich aangesloten bij de stichting Onbekende Helden.

Doe normaal, koop legaal!

Ook wij willen graag de traditie van vuurwerk in ere houden. Wij zijn aangesloten bij Vuurwerkcheck. U kunt bij ons terecht voor veilig vuurwerk welke verkocht wordt door een eerlijke en vakbekwame productspecialist die u informeert over een correct gebruik. Al onze producten zijn voorzien van CE-markering, deze producten voldoen hierdoor aan de veiligheids- en milieueisen.


Door de huidige omstandigheden omtrent het Coronavirus, heeft de overheid besloten om een eenmalig vuurwerkverbod voor CAT. 2 vuurwerk op te leggen. Dit jaar is enkel het gebruik van CAT. 1 vuurwerk toegestaan. Voor Pieter betekent dit wellicht de doodsteek van zijn bedrijf, welke hij sinds 2015 heeft gestart en draaiend heeft weten te houden. De opslag die betaald dient te worden, de misgelopen kosten van de inkopen en al het eigen geïnvesteerde geld gaat wellicht op in het niets. Elke verdiende cent werd terug geïnvesteerd om het jaar erna weer een mooier assortiment te kunnen en mogen aanbieden. 


Iemand die zoveel heeft gedaan in het belang van ons allemaal en dit zelfs blijft doen middels zijn vuurwerkbedrijf, verdient in onze optiek om iets terug te krijgen zodat het bedrijf nog jaren kan en mag blijven bestaan.


Wij hopen dat u deze mening met ons deelt en bereid bent om over uw hart te strijken en iets te doneren. Ieder bedrag, hoe klein dan ook, is welkom! Zo hopen wij ons target te behalen en Pieter (en Erik) te mogen verblijden met een 'knallend uiteinde' zodat zijn winkel kan blijven bestaan in 2021.

Mvg,Gijs I. & Vincent G.Update 2: Wow wat een steun krijgen we binnen vanuit alle hoeken!🙏🏻 Ook target 2 is al behaald maar we gaan door! Nogmaals iedereen bedankt dusver voor de steun en donaties, nu op naar het magische getal de €1000💪🏼 Bedankt nogmaals Namens Vincent en mijzelf (Gijs). Update 1: Wat is deze crowdfunding vanaf de start al een succes! Iedereen die al heeft gedoneerd, bedankt namens Vincent en mijzelf (Gijs). We zijn er nog niet! Deel onze link op social media en op alle andere mogelijkheden en doneer! Alvast bedankt 🙏🏻


Eerste target €500 ✅


Tweede target €750 ✅


Derde target €1000

Over de campagne
Beheerder:
Gijs
Gestart op:
19 November 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie