€ 1.597 van € 3.250 opgehaald

 50%
131 donaties in 3 jaren

Help ernstig zieke pup Loena (5 maanden) beter worden.

€ 1.597 van € 3.250 opgehaald
het verhaal

Hoera! Loena is 16 december met succes geopereerd en is inmiddels een vrolijke, enthousiaste pup waar niet meer te merken is dat ze zo vreselijk ziek was.  Bedankt voor al jullie hulp.


Lieve kleine Loena werd geboren op 14 juni 2020.  Een kerngezonde pup, zo leek het.

Helaas werd Loena ziek.... Een paar keer bracht ze een dag bij de dierenarts aan het infuus door en leek het wat beter te gaan. Maar helaas werd ze elke keer weer ziek.

Vandaag is vastgesteld dat Loena een levershunt heeft. Hierdoor wordt haar bloed niet goed gezuiverd door de lever. Dit betekend dat Loena langzaam maar zeker steeds meer gifstoffen in haar lijfje krijgt en daar uiteindelijk aan zal overlijden.


Maarrrrrrr: er is hoop: door middel van een operatie kan ze genezen. Helaas is dit wel een dure operatie en na alle gemaakte dierenartskosten van de afgelopen maanden is dit gewoon niet meer op te brengen door haar baasjes. Maar Loena moet gewoon een kans krijgen om een normaal puppyleven te gaan leiden.  Na de operatie is dat mogelijk.


Help jij mee om Loena beter te worden?  We zijn je heel dankbaar voor je bijdrage, hoe klein ook. Hopelijk kan Loena over een tijdje weer lekker met haas zusje Fabe ravotten.



Over de campagne
Beheerder:
Martiënne de Jong
Gestart op:
13 November 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie