€ 640 van € 675 opgehaald

 95%
30 donaties in 3 jaren

Korte film 'Eendagsvlieg'

€ 640 van € 675 opgehaald
het verhaal

Over ons 

Mijn naam is Hidde de Jong en samen met Hugo Sander produceer ik de Korte film 'Eendagsvlieg'. Wij doen allebei de opleiding Audiovisueel specialist en ook zijn wij gek op alles wat met camera's te maken heeft. Wij staan daarom te springen om de Eendagsvlieg te realiseren en onze creativiteit hierop los te laten, omdat er zoveel komt kijken bij een uitgebreid project zoals deze hopen wij hiervan veel te leren. Steun jij ons?



Verhaal

Elke dag wordt de Vlieg verward wakker op een andere locatie als dat hij voorheen in slaap was gevallen. Stipt om 8.00 uur s’ ochtends vindt deze gebeurtenis weer plaats, als hij vervolgens naar een andere omgeving teleporteert. Hij weet niet hoe hij uit deze loop moet ontsnappen en weigert zijn situatie te accepteren. Maar ineens wordt alles anders. Hij wordt wakker in een open veld en kijkt vragend om zich heen. Dit was een plek die niet veel leek op de vorige plekken die hij bezocht had. Hij had al veel plekken gezien en nergens voelde hij zich thuis. Volg de vlieg in zijn eenzame bestaan in de film ‘Eendagsvlieg’



Waar gaat het geld heen?


- Acteurs 


- Apparatuur Camera, lampen etc.


- Locatiehuur


- Catering


- Bijkomende zaken zoals reiskosten





Nog vragen of meer informatie?


E-mail: [email protected]


Donateurs krijgen een special thanks in de aftiteling en krijgen gratis toegang tot te livestream van de premiere rechtstreeks uit het Zwolse fraterhuis!


Over de campagne
Beheerder:
Hidde de Jong
Gestart op:
11 November 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie