€ 465 van € 5.000 opgehaald

 10%
15 donaties in 3 jaren

1 jaar toeternitoe birthdayfundraising

€ 465 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

Na een 1ste jaar vol onverwachte wentelingen is het eindelijk onze eerst verjaardag! Deze kan helaas door de huidige maatregelen niet op de gepaste manier gevierd worden. 

Doorheen dit jaar hebben we er alles aan gedaan om onze zaak aan te passen aan elke nieuwe opgelegde regel. Zo probeerde we samen met jullie een plaats te creëren waar we binnen de normen nog even konden ontsnappen aan wat er rondom ons allemaal gebeurde. 

Mede dankzij jullie massale steun en opkomst tijdens dit bewogen jaar kijken wij nog steeds met een positieve blik naar de toekomst. 

Dit motiveerde ons te denken aan de tijd na de lockdown maar met coronabeperkingen. Daarom kunnen we ondertussen aankondigen dat we bezig zijn met een toevoeging aan onze bar.

Een verlenging van het café waar we een thuishaven creëren voor onze zowel onze sportliefhebbers, als onze geliefde cafégangers. Je zal er verder kunnen ontspannen aan de birtjarttafel,sjotterkas en een flipperkast.

Één ding is zeker: WE CAME HERE TO STAY!

We kunnen echter niet ontkennen dat we door deze periode van onzekerheid, de vele sluitingsdagen, de grotendeels gemiste zomer tijdens ons eerste jaar, ook wij voor een enorme financiele uitdaging staan. 

We beseffen dat alle beetjes helpen momenteel voor iedereen. Daar horen wij ook bij. 

Een kick ass feestje is er natuurlijk zowiso aan verbonden. Wij geloven nog steeds in een snelle wederopbouw van onze samenleving waarbij we desnoods met bepaalde richtlijnen toch nog zullen vieren!  

Veel liefde en gemis,

Arno, Sasha, Maaike, Zeno, Yentl, Jan & Dinny Dynamite

Over de campagne
Beheerder:
Arno en Sasha
Gestart op:
10 November 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie