€ 1.006 van € 3.000 opgehaald

 34%
59 donaties in 1 maand

Waterput openen Afrika! Help jij mee?

€ 1.006 van € 3.000 opgehaald
het verhaal
Wa alaikum salam broeder & Zusters,

Altijd de intentie gehad om een bijdrage te leveren aan het openen van een waterput in Afrika?

Dit is jouw ultieme kans, wij zijn een initiatief opgestart om geld in te zamelen om een waterput in een nog nader te bepalen Afrikaanse land te openen.

Zie dit als een doorlopende liefdadigheid wat zwaar op je weegschaal zal tellen tijdens de dag der opstanding, de gehele bewoonde bevolkingen zal hiervan profijt aan hebben. Mens, dier, bomen & planten

In Afrikaanse landen is er tekort aan water Zuid-Afrika, Ghana, Marokko, Kameroen etc. De bewoonde gezinnen en dieren leiden hier zwaar onder. ouderen, kinderen, vrouwen, mannen, gezinnen moeten het dagelijks doen met hergebruikte water wat absoluut schadelijke gevolgen kan leiden bij de bewoonde. 

Wij Alhamdoulilah hebben alle voorzieningen tot ons beschikking, kunnen ons leventje aanschouwen als lux in tegenstelling tot de mensen die dagelijks moeten knokken om te kunnen overleven. 

Wij zijn dit initiatief opgestart om een positieve stempel achter te laten wij willen iedereen aansporen goeie daden te verrichten, elke euro die wij uitgeven aan een behoeftige is een lach terug van een kind.

Help jij een handje mee, Doneer wat jij kwijt kunt elke euro is mooi meegenomen. Laten wij samen de magische grens van 3.000,- binnen halen.

Delen wordt gewaardeerd!

Help jij mee!!!

Moge Allah jouw donaties accepteren en je de hoogste rang van het paradijs schenken. Ameen!Over de campagne
Beheerder:
Youssef Ahamout
Gestart op:
20 October 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie