€ 685 van € 1.000 opgehaald

 69%
30 donaties in 3 weken

Wake Up!

€ 685 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

Voorstelrondje! 

Hallo, wat gezellig dat u kijkt op onze getfunded! Wij zijn dansleerlingen van een grote mbo 3 klas. Wij zijn 8 leerlingen die hebben gekozen voor de richting TDT(triptiek dans trends), wat inhoudt dat wij hebben gekozen voor extra trainingen in hiphop. Wij houden van performen, positiviteit en hardwerken voor ons doel. Wij zijn studenten van de dansacademie Lucia Marthas Institute for Performing arts gevestigd in Groningen.


Wat is onze klas van plan?


Wij zijn nu mbo 3, wat inhoudt dat wij in ons examenjaar zitten. Omdat wij op een performing arts school zitten zal ons eindexamen ook verbonden zijn met creëren en performen. Wij moeten dit schooljaar een CIS neerzetten. Wij hebben individueel dans en of zangsolo's gemaakt en hebben als groep ook een stuk gechoreografeerd. 


Wat is een CIS? & welk thema past daar bij? 

Cis is de afkorting van Creatief Individueel Samenwerkend. Vandaar dat iedereen individueel een dans en of zangsolo maakt en als groep maken we samenwerkend een groepsstuk.Wij willen dit laten zien in de vorm van een voorstelling. Wij als TDT klas hebben gekozen voor het thema Wake Up! Wij hebben dit thema gekozen, omdat wij een duidelijk beeld willen laten zien van de wereld hoe hij nu is en dat mensen wel wat vaker de realiteit mogen inzien inplaats van te dromen. In onze individuele dans en of zangsolo's willen we graag onze eigen interpretatie laten zien van wakker worden. In het groepsstuk willen we juist het wakker worden uit onze droom  naar de realiteit laten zien.


Een Getfunded? Hoezo dan? 

Wij hebben als klas deze Getfunded opgestart, omdat we alle hulp kunnen gebruiken. Wij zijn vastberaden om iets gaafs neer te zetten, maar we beschikken helaas niet over alle benodigde tools. Om onze CIS adembenemend te maken hebben wij tools nodig zoals licht, decor, kostuum en geluid. 

Wij als klas zouden het erg op prijs stellen als u een kleine bijdrage over zou hebben, zodat wij een fantastische show kunnen neerzetten!

Met heel veel positieve en vriendelijke groeten,


Mbo 3 :)


(bij een donatie graag even een duidelijke voor en achternaam achterlaten, alvast bedankt :) Over de campagne
Beheerder:
Eva Nagelhout
Gestart op:
26 September 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie