€ 15 van € 1.000 opgehaald

 2%
1 donatie in 2 maanden

Leukste Filmfestival op blue monday; Golden Smile

€ 15 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

Help het leukste filmfestival organiseren. (En ontvang een ticket.)

We zitten midden in een pandemie en binnenkort is het ook blue monday, de somberste dag van het jaar. Daarom organiseer ik het leukste filmfestival ter wereld. Waar de mensen kunnen lachen, alleen maar leuke films.

Humor is universeel. Humor maakt mensen aantrekkelijk en bestrijdt vooroordelen Van slapstick tot avondvullende features, stomme film, sketches, korte films, komische documentaires, kortom alle filmvormen die ons aan het lachen maken. Humor verbroedert, wie kan lachen zichzelf en anderen verrijkt de wereld. Wie anderen aan het lachen maakt de wereld mooier en veiliger.

Dit jaar zal het aantal bezoekers nog beperkt zijn vanwege de coronamaatregelen. Dat komt eigenlijk wel mooi uit omdat we klein beginnen. En tijdens de corona crisis heb je een zaal zo 'vol'. Aldus Bosman. "Gelukkig heeft Bergen diverse locaties waar films vertoond kunnen worden maar ook kleinschalige vertoningen in hotel accommodaties en huiskamerbioscopen zullen worden ingezet. Zodat bezoekers en de jury ook in klein gezelschap films kunnen kijken."

Help mee om het leukste festival mogelijk te maken. Vecht tegen de somberheid!

Over de campagne
Beheerder:
Peter Bosman
Gestart op:
18 September 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie