€ 1.708 van € 6.500 opgehaald

 27%
41 donaties in 1 week

Steun baby Tymon!

€ 1.708 van € 6.500 opgehaald
het verhaal

Hoi,

Mijn naam is Tymon:) Ik ben geboren op 17 maart 2020 met een linkszijdige schisis (spleet) van mijn lip, gehemelte en kaak. Dit wordt ook wel een hazenlip genoemd.

De behandelingen en revalidatie van kinderen zoals ik zijn langdurig en verlopen in meerdere stappen. Daarom zal ik een aantal operaties moeten ondergaan.

De eerste operatie staat gepland voor oktober 2020. Het zal niet alleen mijn uiterlijk verbeteren maar het belangrijkste is dat ik daardoor normaal zal kunnen eten en praten:)

In de toekomst zal ook mijn kaak met een bottransplantatie worden gesloten en er worden ook andere plastische correcties bij mij uitgevoerd.

Daarnaast zal ik ook vaak specialistische klinieken moeten bezoeken. Hier zal ik worden behandeld door onder anderen chirurgen, laryngologen (voor stem-en slikproblemen) en logopedisten.

In Polen, het land waar ik ben geboren en woon hebben we geen zorgverzekering zoals we die hier kennen die de kosten dekt voor alle operaties en behandelingen. Dit is dan ook de reden dat mijn tante en haar vriendin op deze wijze een beroep doen op de gemeenschap, u dus.

Om u mijn dankbaarheid te tonen hebben een aantal organisaties hun diensten beschikbaar gesteld om een tegenprestatie te leveren. Degenen die hier aan mee werken zijn voornamelijk professionals op het gebied van lifestyle. Als dank voor uw donatie ontvangt u een sessie met een van deze professionals.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een sessie mail dan naar: [email protected] 

Mijn dank is groot.  

Groetjes,

Tymon :)

Over de campagne
Beheerder:
Anja Rukavina
Gestart op:
12 September 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie