€ 1.155 van € 1.500 opgehaald

 77%
53 donaties in 1 maand

Triathlon voor Moria

€ 1.155 van € 1.500 opgehaald
het verhaal
Vluchtelingenkamp Moria, Lesbos; het wás al de hel op aarde. 13000 mensen zoals jij en ik, waaronder veel kinderen, die hun thuis door oorlog moesten verlaten. Tekort aan voedsel, onderdak, warmte, medische hulpmiddelen en veiligheid. 

Toen er op 8 sept branden uitbraken was de hel compleet.  Al het opgebouwde werd weggevaagd. Letterlijk álles. Deze 13000 mensen hebben nu niet eens een zeil boven hun hoofd. Ze slapen buiten. Kun je het je voorstellen? Met je kind,  in de kou? Gelukkig niet. 

Ik wil door middel van deelname aan een triathlon geld inzamelen voor Because We Carry, een organisatie die het leven in Moria iets menselijker maakt. Zij hebben nu iedere Euro nodig om deze mensen van water en levensmiddelen te voorzien.  Bij Because We Carry blijft niks aan de strijkstok hangen.

Omdat ik 3 blessures heb,  was ik eerst van plan om deze triathlon te skippen.  Maar nu ga ik tóch starten, om geld in te zamelen voor deze mensen.  Ik ga een langzame tijd neerzetten of loop de triathlon misschien niet eens uit.  En dat geeft niet. Maar ik ga wél starten en doorzetten. Want in dit geval geldt dat geld het belangrijkste is ;)

Help je mee?

Over de campagne
Beheerder:
Nicole Nijsten-Walters
Gestart op:
10 September 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie