€ 400 van € 1.500 opgehaald

 27%
27 donaties in 3 weken

Help bulldog Igor alsjeblieft zonder pijn te leven!

€ 400 van € 1.500 opgehaald
het verhaal

ALSTUBLIEFT BLIJF GEVEN!!! 

UPDATE :

IGOR HEEFT VOLGENDE WEEK DONDERDAG EEN AFSPRAAK BIJ DIERENARTS HOPMANS IN RODEN. 

HET BEGIN IS ER! 

DANKZIJ JULLIE KAN IK EEN AFSPRAAK MAKEN! 

MIJN DANK AAN JULLIE IS GROOT! IGOR IS ER NOG NIET, MAAR DAT WE KUNNEN BEGINNEN IS ZÓ FANTASTISCH 💋❤️❤️❤️👍🏻

ALSTUBLIEFT, BLIJF GEVEN! 

IK HOU IEDEREEN OP DE HOOGTE!CHECK IGOR ZIJN FACEBOOK :IGOR BULL


Ik heb de eer gekregen dat ik Igor❤️ met 6 maanden uit het asiel in Zuidwolde mee heb mogen nemen. Zijn naam was toen Harry, prins Harry zelfs. 

Igor was op straat gevonden, hij had verschillende verwondingen en was  een bange pup waar iedereen gek op was, ondanks dat hij er slecht uit zag. Ik zag hem op de site en ik was gelijk verkocht. 


Thuis heeft het maanden geduurd voordat hij bijvoorbeeld op de grond durfde te liggen of dat hij de keuken in durfde. Ik liet m'n sleutels een x vallen: ik heb nog nooit een hond een spagaat zien doen, maar toen wel. Zó bang was hij . Het is ongelooflijk wat mensen een dier aan kunnen doen. 

Vanaf de eerste seconde voelde ik een band met hem, hij is m'n grote hondenliefde❤️. 

Des te erger was het toen vrij snel bleek dat Igor snel last had van zijn poten. Eerst voor en toen achter. Uiteindelijk röntgenfoto's laten maken, maar daar was niets op te zien. Wel pijnstiller meegekregen wat hij nu al heel lang krijgt. 

Sinds dat het zo warm is geweest, is Igor sterk achteruit gegaan en het blijkt zijn kruisband te zijn die deze ellende veroorzaakt. Een operatie kost alles bij elkaar €1500 en dat geld heb ik gewoonweg niet. 

Igor kan op dit moment een paar meter lopen en dan moet hij zitten of liggen. Je ♥ breekt als je hem ziet lopen. Ik ben bang dat hij binnenkort niet meer kan staan en dat moet echt niet gebeuren. 


En ik vind het moeilijk om dit te doen, maar dit gaat niet om mij. 

❤️Dit gaat om mijn maatje, mijn allessie, mijn grote baby, mijn lieve kleuter, mijn clowntje, mijn bewaker, mijn schat, mijn soulmate❤️

Als er een dier is, die hulp verdient, dan is het Igor en ik wou dat ik die hulp kon geven maar dat kan ik niet. Elke dag is weer een dag dat ik zie dat hij in pijn is en dat het erger wordt.

Ik hoop zo dat het lukt om hem het leven te geven dat hij verdient. Pijn heeft hij genoeg gehad. 

Bedankt voor het lezen.

Mirjam en Igor ♥️

Facebook Igor Bull 


Over de campagne
Beheerder:
Mirjam Buter
Gestart op:
30 August 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie