€ 4.591 van € 3.000 opgehaald

 100%
83 donaties in 1 maand
Deze campagne is beëindigd.

Wereld CF Dag - Daphne Patijn Kanner

€ 4.591 van € 3.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Ik ben ambassadeur van Stichting TAAI, een stichting die aandacht vraagt voor Cystic Fibrosis, ofwel taaislijmziekte, en geld inzamelt voor Wetenschappelijk Onderzoek, omdat CF te genezen moet zijn.

Als moeder van twee kinderen met CF hoop, wens en droom ik van toekomst waarin CF te genezen is. Ik heb haast en wil impact maken. Niet meer afwachten, maar laten we met elkaar in actie komen om de tijd tot die toekomst te versnellen. Ik geloof erin dat onze inzet een directe impact zal hebben op de behandeling van mijn kinderen en de toekomst voor alle CF patiënten.

CF is één van de meest voorkomende erfelijke ziekte in Nederland en helaas nog steeds niet te genezen. Nederland telt ongeveer 1.500 CF patiënten met een levensverwachting van rond de 40-45 jaar. Onacceptabele getallen! Samen met Stichting TAAI zorgen wij ervoor dat hier verandering in komt, omdat iedere CF patiënt een levensverwachting verdient zoals geldt voor jou en mij!

Dinsdag 8 september is het Wereld CF Dag en organiseert TAAI de eerste editie van de Dutch CF Run. Een estafetteloop tussen diverse CF centra in NL. Zelf loop ik niet mee maar zet ik mij wel in om zoveel mogelijk geld op te halen. Steun jij samen met mij hun missie om HET medicijn te vinden voor de ongeneeslijke ziekte CF?

Super bedankt voor je donatie!


Meer weten? www.stichtingtaai.nl

Over de campagne
Beheerder:
Wereld CF Dag - Dutch CF Run
Gestart op:
23 August 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie