€ 380 van € 2.000 opgehaald

 19%
14 donaties in 3 jaren
Deze campagne is beëindigd.

SPOED joris heeft medicijnen nodig

€ 380 van € 2.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

HELP AUB IK KOM IN TIJD NOOD VOOR ZIJN MEDICIJNEN 


Zo moeilijk om dit te doen. Ik kan niet anders.

Door corona mijn baan kwijt geraakt. Ik had een buffer maar die werd meegenomen door mijn ex. Mijn kindje heeft een spierziekte en een gedeelte moet ik zelf betalen. Wat nu ik kan het niet meer betalen en mijn kindje heeft het nodig. 

Hoe los ik dit op. Het leven hoeft soms niet meer van mij. Raak alles kwijt terwijl ik zo mijn best doet. Moet wel blijven vechten want heb alleen mijn zoontje en hondje nog. Waarom zijn er zulke harde mannen die dit een gezin kunnen aandoen. Heb altijd hard gewerkt en nu ook bezig om weer aan het werk te gaan maar het word me soms teveel. 

Ik ben 40 jaar en mijn zoontje 7. Mijn hondje is 9. Amper kan ik ze te eten geven en dan heb ik het niet eens over mezelf. 

Ik ben radeloos en zo bang mijn kindje te verliezen en mijn hondje. 


Wie kan ons helpen. Zou zo dankbaar zijn. Zie anders geen uitweg meer.  Uiteraard zet ik hier updates neer hoe het verder gaat. 

God sta me bij Aub 

Joris is 7 jaar. Heeft een spierziekte die met medicijnen is in te drukken. Waardoor hij met vriendjes kan spelen, naar school kan en normaal functioneerd. Wanneer joris zijn medicijnen niet heeft moet hij thuis blijven omdat zijn weerstand en uithoudings vermogen weg zijn. Medicijnen voor joris moet ik een deel van zelf betalen en loop daar al mee achter waardoor het snel kan gebeuren dat joris moet worden opgenomen. Ik als moeder zijnde wil natuurlijk joris zolang mogelijk thuis houden maar zonder medicijnen gaat dat gewoon niet. Per volgende maand is er een buffer waardoor joris geheel zijn medicijnen vergoed kan krijgen en wij daar beide heel gelukkig van worden. Maar die overbrugging tussen nu en volgende maand dat gaat ons niet lukken. Laat Aub joris en ik samen blijven en haal ons niet uit elkaar. 

Eventueel een lening zou ik ook wel willen aangaan. Echt alles voor joris. 

Helpt u Aub mee om joris thuis te houden en normaal zijn leven kunt functioneren. Help ons 


Over de campagne
Beheerder:
Joris mijn zoontje
Gestart op:
15 August 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie