€ 5 van € 500 opgehaald

 1%
1 donatie in 1 maand

armen gezinnen in nood help mee

€ 5 van € 500 opgehaald
het verhaal

Beste alle broeders en zusters,

3 maanden geleden waren wij een getfunded actie opgestart om zodoende geld in te zamelen om minderbedeelde gezinnen een voedselpakket te kunnen schenken. 

Wij kunnen uw mededelen dat wij 300 gezinnen hebben kunnen bijstaan Alhamdoulilah ten alle tijden. zonder uw donaties was dat niet gelukt, dankjewel!

Door de prachtige ervaring die wij hebben mogen ervaren hebben wij snel doen besluiten om ons initiatief door te pakken. ons intentie is om zoveel gezinnen door heel Nederland een maaltijd te kunnen bezorgen van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht tot aan Zeeland, Groningen.

Dagelijks staat mijn collega en ik bij de buurt voedselbank gelegen in Amsterdam, om de mensen die werkzaam zijn binnen de organisatie een steentje bij te kunnen dragen. wij ondersteunen hen waar ze ons kunnen inschakelen van Voedselpakketten creëren, maaltijden uitdelen, voedsel bezorgen van A naar B die men slecht ter been zijn. 

Dagelijks is er vers groenten en fruit aanwezig die wij dagelijks uitdelen van Maandag tot Zaterdag bij de buurt voedselbak aan de Dapperplein gelegen in Amsterdam. Uiteraard worden wij niet vergoed voor de bewezen diensten doen het vanuit ons goedwilligheid!

Ons initiatief is zuiver, wij hebben een visie voor ogen naar toe wij willen streven. ons intentie is om zoveel gezinnen een glimlach te bezorgen daarom zijn wij deze initiatief opgestart, ons eerste initiatief was een ware succes gebleken waarbij wij 300 gezinnen hebben kunnen blij maken  die ervaring willen wij doen herleven. 

Help jij ons mee door een klein bedragje aan ons te willen afstaan, alle kleine beetjes helpen. Met het gedoneerde geld willen wij boodschappen doen om armen mensen die het hard nodig hebben een maaltijd/voedselpakket te doen bezorgen. 

Voor elke donateurs die gedoneerde heeft of de intentie hadden en het niet konden permitteren, moge Allah/god het voor uw doen zegenen.

Laten wij dit liefdadigheid tot nog grote succes brengen, doneer wat uw kwijt kunt en deel dit zoveel mogelijk binnen uw netwerk. 

Wil je up-to-date blijven volg ons nu op Instagram: liefdadigheid_fisabilillah

Help jij mee!

Over de campagne
Beheerder:
Youssef
Gestart op:
5 August 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie