€ 0 van € 75.000 opgehaald

 0%
0 donaties in 10 maanden

Help gokverslavingen de wereld uit

€ 0 van € 75.000 opgehaald
het verhaal
Mijngokverslaving.nl is er voor iedereen die een probleem heeft met gokken. Doordat mensen vaak al een dusdanig groot probleem hebben voor ze hulp zullen zoeken, is het niet handig om geld te vragen voor de zorg die ze ontvangen. 


Dankzij donaties kunnen we ervoor zorgen dat deze mensen gewoon de hulp kunnen krijgen, van onder andere deskundigen op dit gebied. 

Ook zal het geld gebruikt worden voor het volledig doorontwikkelen van onze website en zal er online cursusmateriaal beschikbaar worden gesteld.

Maar de verslaafde is niet de enige die in veel gevallen hulp nodig heeft. Ook familieleden, partners en kinderen kunnen flink te leiden hebben onder een gokverslaving. Daarom zijn we er ook voor hen, om samen te zorgen dat het allemaal een beetje beter behapbaar wordt.

We kijken graag uit naar jullie donaties. Daarnaast zijn we blij met alle support die we ontvangen. Kun je ons bijvoorbeeld helpen aan iets anders, heb je kennis op een bepaald vlak of wil je gewoon je verhaal ook delen? Neem dan gerust contact met ons op.


Let op: op dit moment zijn we nog volop bezig om onze nieuwe website helemaal klaar te zetten.

Over de campagne
Beheerder:
Mijn Gokverslaving
Gestart op:
31 July 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie