€ 600 van € 1.500 opgehaald

 40%
21 donaties in 1 jaar

HELP WANTED * De honden van Rosa ook getroffen door Corona.

€ 600 van € 1.500 opgehaald
het verhaal

Lieve dierenvrienden,

2019 was ik op zoek naar een nieuw maatje maar dan een maatje die een 2de kans verdiende. Na een lange zoektocht kwam ik in aanraking met Vida Nova Honden,  2 dames die zich inzetten voor de dieren van Rosa en het prive asiel Vallirana.  En daar kwam ik Lexi 🐾 de podenco tegen, ik was meteen verliefd. Zij was ternauwernood ontsnapt aan een vreselijk leven, dankzij Rosa en haar vrijwilligers. Zonder aarzelen zijn we de adoptie-procedure gestart en inmiddels is ze een geliefd lid van ons gezin. 

Maar helaas zijn er nog meer 4voeters zoals Lexi die snakken naar een beter leven. Rosa en de vrijwilligers doen goed werk en zijn volledig afhankelijk van giften om hun zorg voor de dieren te kunnen voortzetten totdat ze een liefdevolle thuis hebben gevonden. Echter door de corona komen er steeds minder giften binnen waardoor er niet altijd voldoende voer gekocht kan worden, medicijnen niet aangevuld kunnen worden en reparaties aan hun leefhokken niet uitgevoerd kunnen worden.

Het spaarpotje van Vida Nova Honden heeft inmiddels de bodem bereikt. Iedere euro is er 1 en helpt om de dieren te geven wat ze nodig hebben.  Heeft u wat over voor ze?

Alvast bedankt, ook namens onze Podenco Lexi πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎ 
Over de campagne
Beheerder:
Lexi
Gestart op:
21 July 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie