€ 362 van € 650 opgehaald

 56%
32 donaties in 2 weken
Deze campagne is beëindigd.

Dierenartskosten NootNoot

€ 362 van € 650 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Update: As donderdag sluit ik deze crowdfunding. De rest van de kosten die we tekortkomen kan ik een regeling voor krijgen.

IEDEREEN die gedoneerd heeft of een hart onder de riem hebben gestoken, Heel heel heel erg bedankt!!❤


Hallo allemaal

Afgelopen zaterdag is de kat van mijn zoontje (7jr en ASS) gewond geraakt. Hoe? We hebben werkelijk geen idee!! Een met bloed doordrenkte staart, een wond aan haar achterpoot en niet op kunnen staan. Het zag er echt niet goed uit en was genoodzaakt om de weekend dierenarts in Zwanenburg  te bellen. Ik moest toch echt langskomen!! Ze moest uiteindelijk een roesje voor de foto's en werd opgenomen ivm pijnmedicatie en antibiotica ed. Kosten €469,47 en meteen betalen.

 Vandaag weer een roesje, alles schoonmaken, nakijken ed. Gelukkig hebben we haar vanavond  weer Kunnen ophalen. Kosten €271,43

We Hebben te horen gekregen dat haar pootje redden te veel risico's met zich meebrengt. Alternatief is een amputatie van haar achterpootje. Kosten tussen de €750/€950,-!!!!

Ik ben best wel een open persoon en schaam mij niet om te vertellen dat ik sinds vorige week schuldenvrij ben. Daarom heb ik geen dierenverzekering kunnen afsluiten. Ik sta alleen wel nog onder bewind. Ik heb dus toestemming nodig etc voor de kosten. En ik weet dat het afgewezen word omdat mijn saldo ontoereikend is. Alternatief is inslapen maar dat kan ik niet, echt niet!! Ook niet voor mijn zoontje!! NootNoot is zo'n lieverd en erg geliefd in de buurt.

Alle beetjes helpen om onze geliefde kat te helpen want verder is ze helemaal gezond!❤

UPDATE :

NootNoot word als het goed is as vrijdag geopereerd. De kosten gaan gelukkig iets lager uitvallen. Daarom heb ik het bedrag aangepast❤

Over de campagne
Beheerder:
Anja Nielen
Gestart op:
19 July 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie