€ 570 van € 2.700 opgehaald

 22%
23 donaties in 6 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Wereld record poging : Grootste Groene speurtocht

€ 570 van € 2.700 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Een Wereld Record poging, de Grootste Groene speurtocht.

We willen een Nieuw Wereld record zetten. In week 33 willen we in 500 parken in Europa Groene speurtochten uitzetten met de Soekky Stories app. 

Met deze Wereld Record poging hopen we 20.000 kinderen met ouders naar buiten te laten gaan. Kinderen zitten teveel binnen en juist tijdens de vakantie is het heerlijk om buiten te spelen en de ontmoeting met de wonderen van de natuur tot stand te brengen. 

We willen graag de positieve verbinding maken tussen mens en natuur. Deze verbinding maakt het dat een ieder respect en liefde voor de natuur ontwikkelt en daarmee ook zuinig zal zijn op de fragiele staat van de wereld. 

Waarom Groen?

Het afgelopen halfjaar is de aandacht verschoven van de natuur naar een corona-pandemie. Begin 2020 zijn we met onze neus op de feiten gedrukt met o.a. de branden in Australie. We zullen zuinig moeten zijn op deze prachtige planeet. De wereld is mooi en dat willen we graag overbrengen in een gezamenlijke speurtocht dat op 500 vakantieparken in Europa beleefd gaat worden. 


Waarom grootste?

We hebben ons ingeschreven bij het World Guinness Book of Records, we wachten nog op antwoord. Het doel waarmee we denken een nieuw wereld Record te zetten is 20.000 individuele spelers die gezamenlijk in 1 week tijd het speurtocht avontuur beleven. Dat betekent per locatie ongeveer 40 spelers, dat is te doen. In week 33 gaan we sowieso het spel starten onafhankelijk van de reactie van het World Guinness Book. Het doel de grootste is 1, de groene verbinding met de natuur is het andere.

Over de campagne
Beheerder:
Geralt Ploegstra
Gestart op:
16 July 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie