€ 520 van € 7.000 opgehaald

 8%
3 donaties in 2 maanden

Help mij Skipper naar Nederland te halen💙

€ 520 van € 7.000 opgehaald
het verhaal

3 jaar geleden heb ik mijn absolute droom voor een jaar mogen leven. Ik mocht namelijk op exchange year in Amerika. Ik werd geplaatst bij een gezin in een klein dorpje in Colorado. Ze woonden op een ranch met super veel dieren en ook eigen paarden. 

Vanaf kleins af aan is mijn droom geweest over velden te galopperen met een eigen paard die ik 100% vertrouw. En dit is uitgekomen! Bij mijn gastgezin kreeg ik al snel een ‘eigen’ paard en ik kreeg een hechte band met hem. Skipper was dat jaar echt van mij en ik mocht alles met hem doen. Aan het eind van mijn jaar in Amerika hebben ze mij aangeboden Skipper te geven. Ik was door het dolle heen maar mijn ouders wilde mij hierbij toen niet steunen. 

Inmiddels zijn we al een tijdje verder en ik heb de droom van Skipper mee te nemen naar Nederland niet verloren. Sinds ik terug ben in Nederland ben ik bezig geweest met geld sparen om hem hierheen te halen. Maar dit is nog best een bedrag…

Ik dacht hier nog wel even de tijd voor te hebben, alleen afgelopen week is mijn host dad uit Amerika overleden. Skipper stond op zijn naam en mijn host mom en zusje hebben het er natuurlijk erg zwaar mee. Ze willen Skipper nu gaan verkopen omdat ze de kosten niet meer kunnen opbrengen. 

Ik wil niets liever dan Skipper van hun overnemen en hierheen brengen. Maar ik heb er nu dus te weinig tijd voor om al het geld in mijn eentje bij elkaar te schrapen. Ik hoop dat jullie mij hierin willen helpen. 

1000 maal dank!

Over de campagne
Beheerder:
Annemijn Visser
Gestart op:
14 July 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie