€ 1.190 van € 1.000 opgehaald

 100%
35 donaties in 1 maand
Deze campagne is beëindigd.

Help jij Binky weer eten?

€ 1.190 van € 1.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Een half jaar geleden zat er midden in de nacht onder mijn slaapkamerraam een klein zwart/wit pluizig haarballetje te miauwen van de kou! Zo'n grote dierenvriend als ik ben rende ik naar beneden om het katje binnen te laten. Mijn 2 kleine kinderen waren direct smoorverliefd en werdt hij al gauw omgedoopt tot Binky. Niemand miste Binky blijkbaar en daarom is hij bij ons blijven wonen.


Vorige week maandag kwam een buurvrouw naar mij toe met de vraag of ik een zwart/witte kat heb, ik antwoorde ja. Ze vertelde dat verderop in de straat een bebloedde kat onder een auto zat. Samen met de kinderen trof ik inderdaad onze zwaargewonde kat aan helemaal onder het bloed..

Bij de dierenarts blijkt zowel zijn boven als onderkaak gebroken te zijn door een frontale botsing met een voertuig. De betreffende bestuurder ligt helaas op het kerkhof waardoor alle kosten voor mijn rekening komen. Binky is direct geopereerd en er is een sonde geplaatst waardoor hij nu vloeibaar eten, drinken en medicijnen krijgt.

Binky moet helaas nogmaals geopereerd worden, doe ik dit niet dan zal hij de rest van zijn leven niet normaal kunnen eten.

Ik zal normaal gesproken nooit om hulp vragen, ik biedt eerder mijn hulp aan aan andere. Helaas ben ik nu genoodzaakt hulp te vragen omdat alle kleine beetjes mijn Binky kunnen redden. Hij is 1 jaar en heeft nog een heel leven voor zich.

Jullie zouden ons heel erg gelukkig maken. 

Over de campagne
Beheerder:
Joyce Hupkens
Gestart op:
6 July 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie