€ 3.758 van € 1.250 opgehaald

 100%
242 donaties in 3 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Fijn looprek voor Suat

€ 3.758 van € 1.250 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

UPDATE 7 juli 2020:

Overweldigend hoeveel reacties en donaties Suat heeft gekregen. Namens Suat allemaal hartelijk bedankt! 

Omdat het totale bedrag van de donaties veel hoger is dan initieel gevraagd heeft Suat ervoor gekozen om een nog beter looprek te bestellen. Hij heeft gekozen voor een looprek dat electrisch in hoogte verstelbaar is (in plaats van handmatig verstelbaar). Dat looprek is zo'n € 1.400,- duurder, maar dankzij alle donaties is dat geen probleem. 

Daarnaast wil Suat nog graag een nieuwe computer, deze zullen we proberen aan te schaffen van het bedrag dat na het looprek nog over is.

------------------------------------------------------


Suat (47 jaar) zit al bijna zijn hele leven in een rolstoel. Met persoonlijke hulp en een looprek kan hij af en toe een klein stukje lopen. Het looprek dat hij van zijn zorgverzekeraar heeft gekregen, werkt helaas niet voor Suat. Hij krijgt er ontzettende pijn van in zijn armen. Om vaker en misschien ook wat verder te kunnen lopen, zou een ander looprek ontzettend helpen. Helaas wil de zorgverzekeraar hier niet in ondersteunen. Om Suat's wens in vervulling te laten, proberen we via deze funding het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Help jij mee? Namens Suat bedankt voor je bijdrage.

Over de campagne
Beheerder:
Bas Jonkman
Gestart op:
30 June 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie