€ 625 van € 3.500 opgehaald

 18%
19 donaties in 3 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Een nieuwe start als jong gezin

€ 625 van € 3.500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Hoi allemaal,


Wij zijn Daisy&Gerard van der Horst en we hebben 2 lieve jonge kids,  meisje van 5 en jongetje van 3.

2019 en tot nu 2020 is een hele turbelente tijd voor ons geweest.

Ikzelf heb helaas epilepsie en een lichte hersenbeschadeging door een hersenvliesonsteking in 2015.

En ik vind het ook heel spannend een oproep hier te plaatsen, want wij zijn niet gewend om steun te vragen, maar vrienden van ons zeiden wie niet waagt wie niet wint.

Vorig jaar hebben wij helaas onze woning moeten verkopen om problemen te voorkomen. Door dat mijn man zijn contract na 3 jaar niet werd verlengd met een welbeloofd vast contract, gebeurde dat helaas niet. Bij zijn nieuwe baan is hij helaas vele malen minder gaan verdienen en de spaarpot raakte op, hebben wij onze woning verkocht om schulden te kunnen voorkomen. In een andere woonplaats was ons een huurwoning mondeling toegezegd, de dag nadat onze woning verkocht was kregen we een telefoontje van de verhuurder dat hij zich toch terugtrok omdat zijn nieuwe woning niet door ging. 

Daar sta je dan, woning verkocht en geen andere woning. Wij zijn toen uit nood naar mijn familie gegaan, maar daar was de situatie onhoudbaar. Daarna van hotel naar hotel, wat enorm veel kost als gezin. En bij vrienden, en daarna zijn we op een chaletpark terecht gekomen. Urgentie is helaas afgewezen in andere gemeente waar we op het chaletpark zitten. Onze dochter gaat hier nu naar school waar ze het goed naar haar zin heeft. Ook hebben we super veel goede hulp ontvangen vanuit de kerk! Wat een fijne lieve mensen met een warm hart! Hun organizeren enorm veel vrijwilligers hulp, denken goed mee, zijn heel erg betrokken. Nu kunnen wij via een stichting hier in de gemeente een woning huren+1xp komt er iemand langs van de hulpstichting om ons verder op weg te helpen, dankzij hun kunnen wij op de valreep een woning huren, want 3 juli moeten wij hier uit de chalet zijn omdat het dan verhuurd aan vakantie gangers gaat worden.

Nu zijn wij vandaag wezen kijken in de woning, een super mooie fijne woning ook voor onze kinderen, alles gelijkvloers met een fijne ruime tuin. Nu omdat de borg vrij onverwachts hoog is, blijft er geen financiele middelen over om het leefbaar te kunnen maken. Alleen 1 nadeel waar wij niet zo snel op voorbereid waren is dat we woning letterlijk uitgeleefd was, gaten in de muren, deuren, etc.

Ook is er helaas ingebroken geweest en een aantal spullen uit huis gestolen omdat het slot van de pui nog niet gemaakt was.

Hierdoor hebben wij extra kosten moeten maken, die we eigenlijk niet konden missen.

Onze verzekering stond nog op de chalet omdat we officieel pas 1 juli 2020 konden overschrijven in brp dus ook dan pas de verzekering. Aangifte is hier van gedaan.

Inmiddels zijn onze muren etc heel erg mooi opgeknapt dankzij alle lieve donaties en vrijwillige hulp

Ook hadden wij een 2e hands laminaatvloer gevonden, de avond van inbraak zijn de verwarmingen losgedraait en is een groot deel laminaat zeik nat geworden, hierdoor zitten we met een halve vloer in huis, en word dit stukgelopen omdat het los ligt deels.

Daarom wil ik graag nog een keertje vragen...

Zouden jullie dit willen delen of iets?

Voor ons zelf maakt het niets uit, als we maar de kamer van de kids een beetje leefbaar kunnen maken zou mooi zijn.

Ik heb zomaar een bedrag ingevult, maar ik verwacht niets, al deelt u de pagina zou al super fijn zijn! 

Het overige geld wat overblijft wil ik graag doneren hier lokaal in onze gemeente die in dezelfde posities zitten.


Onze dank is groot,

Liefs fam vd horst


Over de campagne
Beheerder:
Daisy Van der Horst
Gestart op:
9 June 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie