€ 1.795 van € 750 opgehaald

 100%
90 donaties in 3 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Vakantie in eigen tuin ;bewoners van een woongroep in een 24 uur instelling.

€ 1.795 van € 750 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Ik ben Nadika , woonbegeleider op de leukste woongroep van Nederland. Onze dames en heren hebben allemaal een licht verstandelijke beperking. Helaas door het Covid-19 is de hele leef situatie anders dan anders. Vooral ontzettend eenzaam en uitzichtloos. 

Ze staan stil hun ontwikkeling en hebben geen grip meer op hun regie van leven. Vooral al hun familie en naasten missen ze heel erg. Voor hun zijn dus alle versoepelingen nog niet van toepassing. Dagbesteding vind plaats op de woongroep , het niet meer zelfstandig boodschappen kunnen doen, familie niet verwelkomen in hun appartement, geen vakanties dit jaar. 

Alle sociale activiteiten staan ON HOLD.... 

Ons idee , wij als team hebben geld in onze teamuitjes pot. We dachten eerst leuk we doneren dit zelf en geven ze een leuk verzorgde BBQ. Toen kwamen we op het idee tentjes in de tuin geen vakantie maar dan vakantie op eigen bodem. Dit werd door teveel leuke ideeën een thema feestweek Ibiza in onze grote tuin bij de woongroep op 12 juli 2020. 

Ons motto denk niet in problemen maar in mogelijkheden. 

We hopen dat we met jullie  giften ze een weerzinwekkend vakantie gevoel kunnen geven met eten ,drinken en vakantievibes. En dat ze hun zorgen wat betreft Covid-19 even kunnen vergeten.

Onze dank is groot.   

Over de campagne
Beheerder:
Nadika Ekelmans
Gestart op:
1 June 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie