€ 1.396 van € 2.500 opgehaald

 56%
47 donaties in 11 maanden

HELP SSS in het 100 jarig bestaan de Coronatijd door!

€ 1.396 van € 2.500 opgehaald
het verhaal

Iedereen is op z'n eigen manier getroffen door het Corona virus. Op sociaal vlak kan heel veel niet meer, waaronder sporten bij Krachtsportvereniging S.S.S. maar ook de gezellige verhalen in de kantine onder het genot van een bak koffie aan de ronde tafels. Wij missen dit met z’n allen.

De Corona maatregelen zijn verlengt tot 1 september 2020 dit heeft zeker impact op onze krachtsportvereniging.

Op 14 maart 2020 bestond de vereniging 100 jaar en is tevens één van de oudste krachtsportverenigingen van Nederland. S.S.S. is in Alkmaar een bekende krachtsport vereniging die vele kampioenen op nationaal- en internationaal niveau kent. De Corona virus treft ook onze vereniging erg hard, HELP S.S.S. deze zware periode door. De steun van de overheid/gemeente is bij lange na niet genoeg!  

De contributie voor het 3e kwartaal willen we door middel van een symbolisch bedrag van € 5,00 gaan incasseren.  

Daarnaast willen we de leden en alle andere mensen die S.S.S. willen helpen bij deze zware periode, vragen om een extra financiële ondersteuning te geven via deze crowdfunding actie. Wellicht geeft deze actie net de extra financiële middelen waardoor we de vaste lasten kunnen blijven betalen en eind van het jaar toch nog ons 100 jarig bestaan met elkaar kunnen vieren. Samen zijn we STERK! 

We hopen dat we eerder dan 1 september weer mogen sporten en weer kunnen presteren, maar natuurlijk ook weer de gezelligheid en plezier met elkaar kunnen delen. 

Dus steun a.u.b onze mooie krachtsportvereniging S.S.S. Alkmaar met een DONATIE, hoe klein en hoe groot ook!

Alvast bedankt en blijf gezond!

Sportieve groet 

PS: je kunt ook via de ledenadministratie doorgeven dat je je contributie gewoon wilt door betalen voor het 3e kwartaal.

Over de campagne
Beheerder:
Brenda van der Meulen
Gestart op:
26 May 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie