€ 1.999 van € 2.500 opgehaald

 80%
174 donaties in 6 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Help Rikki weer aan een toekomst.

€ 1.999 van € 2.500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Rikki is een maine coon poes van 7 jaar oud en wij kwamen erachter dat ze overfokt was. ze bleek geen normale heupen en knietjes meer te hebben dus besloten wij om beide heupen en knietjes te laten opereren maar na 4 operaties in een half jaar tijd is ze er nu nog slechter aan toe en de chirurg die haar geholpen heeft trekt zijn handen terug waardoor wij genoodzaakt zijn om verder te gaan .maar wij staan dus opnieuw voor grote kosten want waarschijnlijk zal Rikki protheses moeten krijgen om nog een beetje dragelijk te kunnen lopen. Dus lieve mensen kijk in haar ogen en help haar. Namens Rikki hartelijk dank want ze wil maar meer al te graag eens naar boven op in haar favoriete hangmat buiten.

Inmiddels is duidelijk geworden na een bezoek aan een andere chirurg dat Rikki alleen pijnloos door het leven kan met 2 knie protheses en daar hangt een kostenplaatje aan van 3600 euro. Dus iedere euro is welkom want Rikki wil graag een pijnloos leven. Hartelijk dank.

Update 27/06. Rikki is inmiddels al geopereerd aan 1 kant en haar herstel gaat voorspoedig. De laatste dagen mag ze even onder toezicht uit de bench en volgende week een filmpje maken en naar de chirurg sturen om te zien of ze al fit genoeg is om de 2e operatie te ondergaan. Rikki hoopt nog op jullie steun zodat deze operatie doorgang kan vinden. het doneren is een geweldig succes maar we zijn er nog niet helemaal. 

update 16/07

Rikki is inmiddels voor de 2e keer geopereerd en ze maak het gelukkig goed en haar herstel kan nu eindelijk beginnen. Hopelijk loopt ze aan het eind van het jaar vrolijk rond. de donaties zijn tot nu toe overweldigend maar we zijn er nog niet helemaal. alle operaties bij elkaar opgeteld zit ik aan 6600 euro dus lieve mensen blijf doneren voor Rikki.

update 01/08/2020

Rikki is goed herstellende en voorlopig geen complicaties. iedereen die haar op wat voor manier gesteund hebben willen wij hartelijk danken. zonder jullie was dit niet mogelijk geworden. En nu maar hopen dat Rikki nog lang en pijnloos bij ons mag blijven.

Over de campagne
Beheerder:
Jacco
Gestart op:
23 May 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie