€ 600 van € 1.000 opgehaald

 60%
55 donaties in 1 week

Voedselpakketten inzamelingsactie voor armen gezinnen

€ 600 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

Wa salam elikom beste broeders en zusters,

Tijdens de 10 laatste dagen van de Ramadan zijn wij een initiatief opgestart om zodoende door een doneer actie minderbedeelde gezinnen een voedselpakket te kunnen bezorgen. 

Door ons wilskracht, teamwork hebben wij afgelopen dagen Alhamdoulilah 300 gezinnen laten voorzien van een voedselpakket met daarin de belangrijkste dagelijkse benodigdheden Pasta, tonijn, tandpasta, tandenborstel ect.   

Door de toenemende successen, hebben wij besloten om ons initiatief ook na de Ramadan voor te zetten. Ons intentie blijft ten alle tijden zuiver en doen dit omwille van Allah.

wij willen zoveel mogelijk minderbedeelde gezinnen een voedselmaaltijd en glimlach bezorgen. Dat kan als jij ons steunt. 

Help jij ons mee kan jij een kleine bedragje aan ons kwijt om zodoende met het opgehaalde geld die uw aan ons heeft afgedragen wij boodschappen ermee kunnen doen om gezinnen te steunen om hen een voedselpakket en een glimlach te kunnen bezorgen.

Voor elke donateurs die gedoneerde heeft of de intentie hadden en het niet konden permitteren, moge Allah jouw zorgen doen wegnemen, jouw wensen laten uitkomen, het hoogste rang van het paradijs schenken, Je rizq laten vermeerderen. Ameen!

Help jij mee!

Over de campagne
Beheerder:
Youssef
Gestart op:
15 May 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie