€ 625 van € 1.000 opgehaald

 63%
59 donaties in 4 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Help jij mee! Done

€ 625 van € 1.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Wa salam ellikom Broeders en zusters, 

Afgelopen 10 laatste dagen van de ramadan zijn wij een doneer actie opgestart op Getfunded om zoveel mogelijk geld in te zamelen, door de donaties die zijn binnengestroomd hebben wij 300 gezinnen een voedselpakket kunnen voorzien met de belangrijkste benodigdheden. Alle kinderen hebben wij ook nog eens kunnen voorzien van een leuke goody pack. 

De voedselpakketten hebben wij uitgedeeld aan de mensen die het hard nodig hebben. Wij hebben die dag persoonlijk bij een voedselbank gestaan en het was één van ons mooiste ervaring die wij mochten beleven. 

Wij hebben gezinnen kunnen voorzien van een prachtige dag, door de toenemende successen en de positieve ervaringen die wij hebben mogen ervaren hebben wij doen besluiten om ons initiatief door te pakken, ons intentie blijft om zoveel mogelijk gezinnen bij te staan in welke situatie men zich ook bevindt, iedereen verdient het om eerlijk behandeld te worden.

Help jij ons mee door een klein bedragje aan ons te willen afstaan, alle kleine beetjes helpen. Met het gedoneerde geld willen wij boodschappen doen om armen gezinnen een voedselpakket of een maaltijd te kunnen bezorgen.

Voor elke donateurs die gedoneerde heeft of de intentie hadden en het niet konden permitteren, moge Allah het voor uw doen zegenen.

Laten wij dit liefdadigheid tot nog grote succes brengen, doneer wat uw kwijt kunt en deel dit zoveel mogelijk binnen uw netwerk. 

Wil je up-to-date blijven volg ons nu op Instagram: liefdadigheid_fisabilillah

Help jij mee!

Over de campagne
Beheerder:
Youssef
Gestart op:
15 May 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie